2. Uite cum arde... din ce în ce mai puțin. Cum aduci înapoi ceva ce nici nu vrei să accepți deschis că a cam... plecat.

in bed by athrawn



Two sites for every story :))
....................................................................................

Pe subiectul acesta n-am fost de acord de la bun inceput. Radu are un stil transant bazat exclusiv pe lucruri pe care le-a trait. Noi, femeile, am invatat multe si din alegerile pe care le-am facut, dar si din alegerile pe care le-am amanat.

Am vazut cum o flacara reprimata ajunge sa nu mai insemne nimic si ne-am bucurat ca n-am stricat ce aveam.
Am vazut cum gentleman-ul perfect se transforma intr-un bou sinistru dupa ce-l refuzi si umple orasul cu vorbe despre parti din tine pe care nu le-a vazut nici in poze.
Dar mai ales am vazut ca situatii care par la fel pot sa fie complet diferite! Arde din ce in ce mai putin poate sa insemne: arde pentru altcineva sau nu mai arde deloc, dar nu-mi vine sa spun asta. Stai la calculator si iti vine sa dai refresh pozelor din perioada cand totul era bine.
Putini oameni nu au fost in situatia asta macar o data. Nu mai are gust. Nu e nimic gresit, dar totul te enerveaza sau te plictiseste.
Radu e de alta parere, dar eu nu cred ca merge.
El spune ca pana nu s-a rupt de tot mai e cale de intoarcere.
Eu cred ca ruptura s-a produs deja cand incepi sa te gandesti la asta. Doar ca nu vrei sa admiti. O femeie se adaposteste sub umbrela casatoriei de toate slabiciunile cu care a fost atat de amabila sa ne inzestreze natura asa ca ne e greu sa lasam ce avem. Fie amintiri, fie lucruri, fie o pereche puternica de brate si respectul pentru promisiunea din inelul de aur, dar eu nu cred ca reaprinzi focul. Mai bine nu-l lasai sa se stinga. Am gasit multe retete pe net, dar pe asta pentru reaprins focul din cenusa nu o stiu. Iesi si fa-ti singura un foc de tabara. Amuzant e ca barbatii nu sunt ca lemnele: cu cat sunt mai verzi cu atat se aprind mai usor.

Mi-am pus un pahar cu vin pentru ca-mi trebuie curaj sa scriu concluzia mea, chiar si in stil Gust Verde. Doamnelor, de cele mai multe ori incalzim ce a mai ramas prin frigider la microunde. Cand dam din nou drumul la foc asezam de obicei deasupra alta mancare.


Foto: athrawn

Read more!
http://bit.ly/1VPVB22
Back to Top