De ce preferă femeile... băieții răi?


        
Prima greșeală: nu-i preferă! Mai ales după ce au avut câțiva. Sau ei le-au avut pe ele. Dar oamenii de știință și ziariștii fără experiență de teren scriu la lumina bolnăvicioasă a neonului tâmpenii pe care le aruncă apoi în publicații... serioase.

Iată o afirmație: între un tip charismatic, sexy și aventuros și unul pe care se poate conta, subiectul l-a ales pe primul în 90% din cazuri.
WTF?!
De când charisma și imaginația te fac bad boy?!!
Și de când nu poți conta pe un tip sexy? Seriozitatea le-a fost hărăzită doar urâților? Brad Pitt, Jon Bon Jovi și Bono sunt tați exemplari! Așa cum frumusețea și inteligența nu sunt mutual exclusive nici la femei, nici la bărbați, la fel mă face să vomit ideea că nu poți conta pe un tip hot.

Pentru mine așa trebuie să fie un bărbat! Puternic, imaginativ, leader și... dacă nu frumușel, măcar atent la cât mănâncă, la cum miroase și la ce îmbracă.
Dacă nu vezi soarele decât la televizor e greu să înțelegi, dar în viața reală femeile nu preferă băieții răi.
Preferă bărbații.
Iar descrierea făcută de cercetătorii britanici prototipului de bad-boy ni se potrivește perfect.

Foto: Unii vor spune că e o mică aroganță. Eu sunt :-)


Read more
Necenzurat și Filosofia sexului se pot comanda PERSONALIZATE pentru voi, prietenii voștri, amanți, iubite secrete, etc Singura problemă ar fi că din Necenzurat e ca și epuizat,  iar din Filosofie cam 350. Necenzurat se mai tipărește abia în Martie. Filosofia incerta est :)
FILOSOFIA SEXULUI  http://bit.ly/1VPVB22

Și fata rea :)


Back to Top