Men Only: Dacă mi-a dat papucii și s-a întors la soț… de ce îmi mai trimite poze dirty?




În dimineața asta blogul avea 87.290.400 de afișări din iulie 2013. 
Dar a mai existat unul, dat jos de hateri, numit simplu, Filosofia sexului, care a funcționat din 2008. 
Am trăit multe povești, dar în primii ani de blog mi-am dat seama că lumea e mult mai nebună decât credeam eu. 
Mai diversă. 
Dorințele omului sunt cam aceleași de mii de ani, dar măștile lor se schimbă la fiecare generație. 
Răspund întrebărilor de la cititori din 2011.  
Vă dați seama că multe întrebări se repetă în esență deși sunt diferite în aparență. Așa că răspund celor care îmi scriu astăzi cu link-uri către articole de acum doi, trei sau chiar 8 ani!
“Poanta” e veche. Prostu-i nou. 


Îmi permit să spun asta pentru că am fost și eu prost, cum tind bărbații să fie când se îndrăgostesc. 

Dar sfârșitul lui 2019 mi-a confirmat escaladarea unui “trend” erotic care părea DEVIANT acum 10 ani și devine normă. Nu doar multe familii sunt despărțite când unul dintre ei pleacă să muncească în străinătate. Sunt despărțiți și mulți amanți. 
Ce urmează?Un erotism “electronic” cu toate fațetele!
Sunt chiar și cazuri de 3some în ferestre gen “facetime” sau “whatsapp video”; relații întregi care se derulează exclusiv așa (și cea oficială, dar și cea interzisă), cazuri de răzbunări în care femeia îi arată explicit celui care a dezamăgit-o ce-i face un nou iubit!!
Mi s-a părut de necrezut până am primit al treilea video!
Viața bate filmul. Chiar și pe cel erotic!

Astăzi o să răspundem doar la întrebarea din titlu, dar celelalte situații sunt tratate pe larg în noua mea carte, aflată în pregătire, Psihologia digitală. 

Într-un caz “totul era “bine” până când soțul a decis să plece în Anglia și i-a cerut soției să-l urmeze, că tot nu avea aici niciun job”. (E și creșterea copilului un job, dar acolo “sunt școli mai bune”).

În alt caz ea a vrut să plece la muncă. O vreme le-a trimis bani și soțului și amantului… 

În cel mai simpatic caz soțul aflat de multă vreme afară a avut o șansă la cetățenie căsătorindu-se cu una de acolo. Ca atare a divorțat de nevasta de aici, s-a căsătorit acolo, apoi a chemat-o pe cea din România pe care a angajat-o “intern housekeeper”. Pentru cei care nu știu ce înseamnă este un fel de menajeră care locuiește cu familia. 
Femeia a fost inițial jignită de propunere! Cum să fie “servitoare”?! Chiar și pe bani mai buni decât are aici un profesor! 
Avea și un amant în România care i-a promis că o ia de nevastă, că doar era - oficial - o femeie liberă. 
Nu știu cum s-a întâmplat însă că româncei i s-a părut incredibil de excitantă noua situație așa că s-a culcat cu fostul soț în absolut toate momentele în care acest lucru era posibil. 

Dacă o să mă întrebați care dintre aceste trei femei e aceea care îi trimite fostului amant poze dezbrăcată înseamnă că nu ați înțeles nimic. Dacă nu întrebați știți deja răspunsul: 
TOATE. 

Era electronică este sfârșitul definitiv al pudorii!
Playboy nu a murit pentru că femeile nu au mai vrut să se dezbrace pe bani. A murit pentru că milioane au vrut să se dezbrace gratuit pe instagram!!!

"Fashion" my ass!!


Wake up, guys! 

Mai mulți admiratori, mai multă libertate, mai multe șanse la flirt (chiar și digital). 
Telefonul devine pentru unele ce a fost lacul pentru Narcis! Un vortex în care uită orice regulă veche pentru orgasmul (virtual, dat puternic) al unui comment, al unui like, al unui “seen” la un instastory!

Poate că ni se și întoarce. Eram șmecheri acum 30 de ani…
Dar am intrat din secolul vitezei în secolul comunicării în viteză. 
Și pentru asta, noi, bărbații, nu suntem pregătiți. 





Back to Top