“I-am sunat amanta și i-am zis că mai are pe una!” - ce a urmat plus încă două metode de eliminat concurența la care niciun bărbat nu s-ar fi gândit.






Bărbații au clar limitele lor. 
Nu pot să plângă când de fapt nu le pasă. Unii nu pot să plângă nici când le pasă. 
Mințim mai mult, dar ele mint mai bine. 
Și credem că amantele nu-și doresc aceleași lucruri ca femeile măritate. 
Greșit! Cele mai multe amante sunt în același timp femei măritate!

Cred că este amuzant și instructiv să trecem prin aceste trei cazuri reale, povestite fără prea multe detalii, ca să nu dăm părțile în vileag. 


1. (cea din titlu) Pentru că soția era gata să lupte și-l voia pe al ei oricum, a sunat-o pe amantă, i-a zis că știe de ea de multă vreme, dar n-a deranjat-o că oricum are și ea un amant. “Dar de asta nouă mi-e teamă că s-a îndrăgostit, nu e ca la tine F*ck and go!”
Rezultatul? Amanta a mers ață la biroul lui pentru că aveau și o relație profesională și l-a găsit vorbind cu o colegă care nu avea nicio treabă. Sub influența veștii i s-a părut însă că el stă prea aproape și ea îi zâmbește suspect încât s-a înfipt în părul ei imediat. Și-a căutat mai apoi și alt bărbat și alt serviciu. Păcat. Serviciul era chiar bun :))




2. (bărbat la schimb) O altă doamnă, și mai ingenioasă, a plătit un gigolo să o seducă pe amanta soțului. Cele care se vor grăbi să spună că “ele n-ar fi pus boticul” n-au văzut în viața lor un gigolo adevărat. Stilat, bine îmbrăcat, fără colanți și cămașă descheiată la gât. 
Sarcina nici nu a fost să se culce cu fata. Doar să se lase prinși într-o parcare de soțul doamnei. Doamne! Ce scandal i-a făcut amărâtei! Mult mai urât decât i-a făcut nevastă-sa acasă lui!
Metoda (bărbat la schimb) mai are o variantă, când soția își ia un amant pe care nu îl ascunde: “Tu cu a ta, eu cu al meu”. Funcționează beton când amantul la vedere arată cu mult mai bine decât soțul. Singura problemă e să-l mai vrei pe al tău când se întoarce. Dar de cele mai multe ori nu asta e ideea :))
Rezultatul? În primul caz soția l-a părăsit pe domn. În al doilea așteaptă încă un copil. În multe cazuri dacă o mai vrea unul e mai sexy și o vrei și tu. 




3. (paranoia) Malefic plan! Soția știa că domnul o agățase pe facebook pe amantă, așa că s-a gândit să-i mai ofere variante. Vreo patru conturi false. Omul a simți la un moment dat că nu are resurse pentru 5 amante și a hotărât să continue doar cu 3 și una dintre cele pe care le-a tăiat de pe listă a fost - ce ironie - aia reală! Era sigur că a făcut bine chiar dacă pe astea noi nu le văzuse încă în realitate din cauza programului lor încărcat. Una era manechin la Milano, alta era asistenta personală a unui magnat și ultima era asistentă la un chirurg plastician care o plătea în “upgrade-uri”. 
Când a realizat că toate 3 erau conturile soției era prea târziu. 
Rezultatul? Omul n-a mai avut tupeu să dea niciunei necunoscute friend request sau accept. Iar alea cunoscute știau toate povestea și râdeau de el. Poți să te culci cu un bărbat care te face să râzi, dar niciodată cu unul de care râzi. 

Back to Top