Sfârșitul lumii? Mulți bărbați mi s-au plâns că e greu dacă vrei să-ți întemeiezi o familie! Iată în 5 argumente de ce chiar au dreptate!



1. Ideea de familie are un PR execrabil! 

Femeia modernă a crescut cu tot felul de mesaje toxice gen “Nu am nevoie de nimeni” sau “Only God can judge me”. Să fii “a bitch” este la modă. De aici și atitudinea exagerat de individualistă a multor femei, trend care se va accentua când copiii răsfățați de astăzi vor deveni adulți. 

2. Multe femei visează la ce altele afișează. 

Vacanțe, iachturi, restaurantul la care te-a dus iubitul, restaurantul pe care ți l-a cumpărat iubitul, haine care sunt la modă cât faci o poză și devin demodate imediat după ce ai postat pe instagram. 
Noi, ăștia care muncim pentru bani…
noi, ăștia care nu suntem masculi alpha…
noi, ăștia care suntem “sun kissed” doar cât așteptăm tramvaiul în stație…
noi nu putem să oferim o dragoste “premium”?
Afișează. Nu înseamnă că și au. Nici că ți-ar plăcea să faci ce trebuie ele să facă în viața pe care chiar o trăiesc pentru viața pe care o postează!

3. Ești măritată cu jobul. Ai nevoie cel mult de un amant…

Care adesea este un… 2nd job!
Dacă ești o femeie care: 
…se aranjează când merge la serviciu, dar acasă n-are timp să facă nimic special (cazi lată și adormi în secunda când atingi perna)
…stă până târziu să termine un referat, dar nu știe când a terminat ultima dată în pat…
…crezi că vei obține o avansare doar dacă muncești în draci, dar pentru relație nu ai de ce să muncești că doar “cine te iubește, te iubește și așa”… nu ar trebui să te mire că nu te iubește NIMENI!


4. Are balta internetului pește!

De când cu facebook, instagram și ruda lor mai obraznică, Tinder, multe femei au senzația eliberatoare că “e ușor să găsești un bărbat” așa că sunt mai predispuse să dea neeeeeeext! 
Greșit! Sexul e mai ușor de găsit. Cu dragostea rămâne cum am stabilit :))

5.  Îndemnul toxic care sună bine: iubește-te pe tine

Îndemnul original, era NOSCE TE IPSUM! (Cunoaște-te pe tine însuți!) 
Până să știi cine ești, ce dracu’ poți să (te) iubești? 
Vrei să ai libertate de exprimare când nu ai nimic de spus? 
Fiecare om trece oricum printr-o schimbare când devine din EU o parte din NOI și trebuie să se cunoască și pe el/ea însuși în cuplu. Cine sunt când sunt cu tine! 
Am spus-o și o repet: fiecare rămâne el însuși într-o iubire de cursă lungă atâta vreme cât înțelege că nu îl deține pe celălalt, nu e deținut de celălalt și nici nu se dizolvă în celălalt. 
Învață ce înseamnă să fii ÎMPREUNĂ cu celălalt. 
Uriașul psiholog Erich Fromm a demonstrat că iubirea este ca razele unui soare. Pleacă de la individ către subiectul iubirii. 
Tu ce vrei să fii dacă iubirea pleacă de la tine către tine? O gaură neagră? 

Back to Top