Q&A: E normal ca bărbatul meu să umple facebook-ul cu poze din club cu câte trei-patru fete pe el?!





Dacă e normal sau dacă e bine? 
Normal pentru el?
Bine pentru tine? 
Ție clar nu-ți face bine că altfel nu-mi scriai. 
Dar nici să-mi scrii mie nu o să te ajute cu nimic. Tu cu el trebuie să vorbești. 


În primul rând întrebarea e de ce nu erai și tu în club cu el? 
Nu vă mai distrați împreună? 
Poate tu ești fata de casă. Și nu te scoate să nu te strice. 

În al doilea rând întrebarea mea pentru voi, toate femeile supărate de ce se vede pe facebook, este: Dacă nu umplea facebook-ul cu poze nu era nicio problemă, nu? 
Important e ce se vede? 
Nu e important cum te simți? 

În perioada când ieșeam destul de frecvent prin cluburi eu și Muza am trântit niște petreceri pe care mulți cetățeni serioși le-ar numi de-a dreptul decadente. Inclusiv în cluburi cu o reputație dubioasă. Nu prea avem poze și nici n-am pus pe facebook din ele. Pentru că noi ieșeam să ne distrăm, nu să le demonstrăm altora că ne distrăm. 
Așa cum face, probabil, și al tău. O demonstrație ieftină care costă scump la nota de plată. 
Dacă o să-l bagi și tu la plată când vine acasă sau nu asta nu știu. 
Într-un cuplu este bine să se întâmple doar ce cel place amândurora. Și unora le place și așa. E OK. Dar tu gândește-te că bărbații sunt în general mai atenți înainte de căsătorie. 
În loc de un răspuns tranșant o să-ți pun o întrebare: 
Cum crezi că o să arate viața cu el când va fi și mai puțin interesat de tine? 


Chiar vor bărbații să se căsătorească?...
Chiar vor bărbații să se căsătorească? Răspunsul tranșant ÎN VIDEO! Sound on! Bărbatul nu își imaginează în fanteziile lui cum i-ar sta fetei în rochie de mireasă. Își imaginează cum ar arăta goală, îmbrăcată în menajeră sexy, profesoară hot, dar în rochie de mireasă NU că i se lasă. Mai mult, un celebru solist român spunea că el nu cântă la nunți, ci merge să susțină un concert pentru femeia în alb. Atenție! Pentru femeia în alb, nu și pentru bărbatul în smoking, care rar are un cuvânt de spus în alegerea muzicii, mâncării, florilor sau locației de nuntă. El trebuie să aleagă o singură dată bine. Când își alege nevasta. Concluzia? Bărbații NU vor să se căsătorească… până cred că au găsit femeia perfectă și le e frică să nu o piardă! Așa ne place nouă, balcanicilor, dragostea. Nu o vrem în chirie, o vrem în proprietate persoanală. Până la urmă căsătoria e un contract. Căsnicia însă e altă poveste. Și dacă în căsnicie toți suntem începători, amatori, măcar de nuntă să se ocupe niște profesioniști. Ne vedem la Timișoara, pe 15-16-17 noiembrie, la Târgul pentru mirese! *Vedeți? Ce v-am spus!! Târgul e pentru mirese! pentru miri ar trebui amenajat un spațiu dotat cu console de jocuri și karturi să mai dăm și noi o tură fără cineva în dreapta care să ne spună mereu “mai încet” .
Posted by Radu F. Constantinescu on Sunday, 29 September 2019
Back to Top