Q&A: Tocmai când voiam să o cer de nevastă i-am găsit iubitei mele convorbiri cu un alt bărbat… Mai are rost?




Am primit mai multe mesaje de la bărbați cu problema asta. 
Unul chiar se întreba dacă nu a așteptat prea mult și atunci ea, simțind că nu există niciun viitor în care ea și el să fie o familie, a căutat în altă parte nu neapărat sex, ci recunoaștere. 
Bullseye!
Se întâmplă frecvent ca femeia să se plictisească să tragă de al ei și să creadă că e mai simplu să tragă de(la) altul. 


Am întâlnit și cazul în care ea l-a făcut special gelos pe el sau i-a făcut scene ca să grăbească o decizie. 
În unele cazuri a mers. Uneori urăsc că noi, bărbații, nu putem face asta. Mi se pare forte eficinet, dar 100% nebărbătesc să condiționezi sexul de un răspuns de exemplu :))) Nouă ne place mai puțin să tragem concluzii și mai mult să tragem… you know :)))

Al treilea domn (care a dat și titlul) se gândea că inelul ar putea să îi învingă pe toți pretendenții. Diamantul ar fi orbit-o pe mândră care nu l-ar mai fi văzut decât pe el. 
Într-un episod din Friends a mai încercat unul. În serial nu a mers, în viață merge adesea pentru că… vezi punctul 1 :))

Eu cred că o femeie pe care o vrei nu trebuie lăsată fără luptă. Dacă mai aveți sau nu șanse, asta puteți numai voi să vă dați seama. 
Eu am făcut multe gesturi când toată lumea spunea că nu mai are rost și doar într-un singur caz nu am câștigat. În toate celelalte cazuri am (re)câștigat pentru că pe femeie o încântă, o face să se simtă valoroasă și chiar o excită rău de tot să te lupți pentru ea. 
Dar nu puneți inelul ăla ca o “mită”. 

Chiar dacă într-o căsnicie este normal să faci și compromisuri, e păcat să începi cu unul. 


Back to Top