I-am găsit convorbirile cu alt bărbat, dar mi-a jurat că doar vorbeau. Mesajele erau foarte explicite. M-a înșelat sau nu?





Asta e ca aia cu “a intrat doar vârful” - i-a tras-o sau nu? 
Culmea e că de 20 de ani primesc întrebări de genul acesta săptămânal… De ce nu am răspuns, oare, până acum public și tranșant? 

O să încerc să fiu #ScurtPeBlog

Înșelatul în sine nu este actul sexual cu alt bărbat, ci minciuna. Există cupluri în care fiecare se culcă fără să se ascundă cu cine vrea. Există religii care permit mai multe soții sau concubine. Eu văd dragostea ca pe un one-on-one, dar fiecare o vede în felul său. 

Când ascunzi ceva - minți prin omisiune. Deci te-a înșelat. 
Când discuția este și o fantezie sălbatică e clar că doar lipsa de ocazie a făcut să nu se culce cu el. Dar de obicei femeia își creează ocazii și știe cum să nu fie prinsă. Așa că trebuie să justifice doar mesajele…

O să merg mai departe. 
Ca să intre un alt bărbat în viața și între picioarele ei trebuie mai întâi să nu mai fie satisfăcută de/cu tine. 
Greu de înghițit? Dar logic. Tu ai simțit ceva, că de-asta i-ai verificat mesajele. 
Dacă nu mai e satisfăcută femeia caută. 
Când caută găsește. 
Dar pe tine deja n-ar trebui să te mai intereseze. Cât a fost frumos, a fost. Să te cramponezi înseamnă să adaugi mult urât care o să înece tot frumosul în uitare. 

O femeie trecută prin mulți (nu e greșeală de tipar) mi-a spus odată “Să fiți împreună cât vă e bine”. 

Sunt oricum prea multe cupluri care “trec peste orice pentru dragoste”. O prostie de telenovelă ieftină. 

O lecție de aici? 
Poate. Una între bine și rău. De la un tip mai deștept decât mine. Cormac McCarthy. Din păcate singurul lucru comun cu el este că amândoi am fost căsătoriți de trei ori. McCarthy a zis: Poți să-i faci orice unei femei. Mai puțin să o plictisești. 


Back to Top