Cele 5 semne ale prieteniei adevărate. Valabile mai ales pentru bărbați.



(Foto: Jamilla Azazi)

Prietenii adevărați nu pun întrebări stupide. Vrei să zaci, zaci. Nimeni nu te întreabă de ce! Cel mult, la moldoveni, întreabă #DiCiNu? O să “joci” tu când o să ai chef di jucat!

Mereu te surprind cu ceva. E ca un concurs, pentru că viața nu trebuie să fie o plictiseală. 

Dacă ați citit articolul Muzei știți faza cu pozele. Că prietenele adevărate îți fac câte 5 până ieși bine. La bărbați, dacă spui “nu vreau poze” nu-ți fac deloc. De la cele mai frumose petreceri nu ai poze. Ai amintiri. 
*vedeți că nu prea am :))

Prietenii adevărați se joacă împreună, se tachinează, pierd, se supără, se împacă. Viața e ca roata norocului, dar prietenii adevărați cu dispar la greu.

Nu în ultimul rând prietenii adevărați nu te vorbesc pe la spate. Cântă cu tine în rândurile din față! 
La bărbați ziua e zi...


și noaptea-i noapte!



Mi-am făcut prieteni la “După dealuri” (cum aș numi eu festivalul Afterhills, neaoș, pe românește). Cred că și cele două “cadre” din poliție care au ajuns cu tatuaje înapoi la Craiova sunt de acord! Nu-i așa Luiza? La fel și Andrei și Mădălina care ne-au suportat eroic. 



Mega Image a făcut totul mai ușor.  Era pretutindeni, dar discret. 
Vrei să zaci? Zaci la MegaStreetfood (DiCiNu?)
Vrei să te joci? Pierzi la roata norocului? Nu-i nimic! Vin TOȚI prietenii să tragă o dată, că unul dintre ei tot o câștiga! 
Ai uitat bateria externă la hotel? Mega a electrificat tot festivalul cu câteva SUTE DE BATERII! 

Cred că Muza v-a spus fraza aia “cu trenu’ e mai romantic”. Eu nu sunt un fan al trenurilor. Poate tocmai pentru că am mers mult toată facultatea. Dar am avut niște Mega vagoane. Semn că povestea poate merge mai departe. 

P.S. Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi. Alege cu… mega-atenție. 

Back to Top