BLOGGING DEMOCRACY WINNER! Q: Am avut 6 iubiți și niciun orgasm! Nu fac ce trebuie sau nu o fac cu cine trebuie?




251 voturi față de 211 pentru celălalt subiect. 

Adică 251 de femei nu au avut niciodată orgasm sau întrebau pentru o prietenă? 
Nu. Din păcate pentru fiecare femeie curajoasă care a votat au mai fost minimum 10 care au tăcut. Cine știe cine vede voturile, nu? 
Pe instagram DOAR EU și Mark Zuckerberg. Pe discreția mea vă puteți baza. Pe el nu cred că îl interesează. 

Răspunsurile (pentru că nu există unul singur) vor fi fără machiaj. Doar nu o să simulăm acum sinceritatea cum simulează unele orgasmul!

Multe femei nu au orgasm NU din cauză că nu le iubesc bărbații, ci pentru că nu se prea iubesc pe ele. Cândva toate revistele glossy vor trebui să-și ceară scuze pentru că au impus standarde de frumusețe inaccesibile! Ca rezultat, cele mai multe femei de pe planetă se simt urâte, intră timorate în pat, au grijă cum le vede el sau chiar au grijă să nu le vadă deloc. 
Soluția? 

În mod scandalos, acum nu mai trebuie ca bărbatul să bea până i se pare femeia mai frumoasă, ci chiar ea trebuie să bea până se vede… atractivă. Așa cum, de cele mai multe ori, chiar este!

https://www.curteaveche.ro/p/psihologie-pentru-oameni-obisnuiti-ediție-de-colecție-vol-1-2



O să iasă scandal, dar multe femei nu știu ce vor în pat așa cum nu știu ce vor de la viață. 
Soluția? SEXperimentează până afli ce-ți place. O să constați că ai avut iubit și n-ai avut orgasm, dar se poate și invers: să ai orgasm fără să ai iubit. 

Un alt dușman al orgasmului este medicația. Sunt atât de multe corporatiste pe antidepresive încât libidoul general e varză. Și dacă faci sex fără voie bună… nu o să reușești mai mult decât să “semnezi condica”. L-ai bifat. Și atât. 
E valabil și pentru bărbați. Mai ales în domenii stresante se iau pastile cu pumnul. E adevărat că ți se scoală în continuare chiar dacă iei *****, dar te uiți la ea și nu înțelegi ce vrea de la tine. 

Am lăsat pentru final cel mai des întâlnit scenariu. Bărbații nepotriviți pe care încerci să-i potrivești cu mâna :)) Mai ales prima experiență sexuală e foarte importantă. Ori va fi ceva ce o să-ți deschidă gustul, ori va fi ceva ce vei încerca toată viața să eviți. 

Un bărbat care te atrage sexual poate să te aducă la orgasm și fără să te penetreze. Unul care nu te atrage poate să intre și cu totul :) Degeaba. 

Și - haideți să o spunem pe aia dreaptă - prea multe femei aleg bărbații în funcție de niște criterii care nu au nimic comun cu dorința sexuală! Prea multe îmi scriu: am cunoscut un avocat, un manager, un regizor. Prea puține: “Am cunoscut un brunet cu ochi albaștri care mă face să zâmbesc cu un singur mesaj pe whatsapp!”

Nu-i mai alege în funcție de ce au. 
Îndrăgostește-te de ceea ce sunt.

https://www.curteaveche.ro/p/psihologie-pentru-oameni-obisnuiti-ediție-de-colecție-vol-1-2



Back to Top