Viața bate filmul! Mi-a cerut să renunț la prietenele mele ca să aflu astăzi că se culcă… cu una dintre ele.




Iar o să mă acuze lumea că sunt misogin, dar adesea asta e doar o scuză. Că ți-a cerut el. Sau că el nu le place. Multe femei vor să-și apere bărbații inclusiv de cele cu care ieșeau înainte “ca fetele”. 
Normal. Știu de ce sunt în stare :))
Îmi aduc aminte că la o petrecere am auzit fără să vreau o doamnă care se isteriza în fața clubului: 
- Cine a invitat-o p’asta la noi în separeu! Nu știați că e divorțată? 
Cum băusem suficient ca să nu-mi pot ține gura m-am amestecat să o calmez: Stați liniștită, doamnă, că astea divorțate au parte de sex. Prietenele căsătorite ar trebui să vă îngrijoreze, că astea sunt mai des NF. 

Ce vrea să însemne asta? 
Uite, că eu nu cred că o femeie întreagă la cap se izolează așa ca pe o insulă pustie într-un apartament. Doar dacă îi e de fapt frică să nu i-l ia alta. Și de ce ți-e frică NU SCAPI!

Prietenele sunt prietene. Iubitul e iubit. Ce-are sula Mariorei cu ștampila prefecturii? Nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să renunțe la cine erau înainte. Doar la cu cine erau înainte. În pat. La o cafea, la un meci al României U21, la o sesiune de shopping, e foarte bine să mergem noi cu prietenii și voi cu prietenele. Pentru că viața e prea scurtă să te plictisești. 

O să închei cu o mărturisire. O singură dată în viață, pe vremea telefoanelor cu taste, m-am dat la iubita unui prieten. Eram extrem de beat și nu știu cum, dar am reușit să i-o iau. A doua zi, după o mahmureală îngrozitoare, i-am șters fetei numărul din telefon apoi l-am sunat pe el să-mi cer scuze. El mi-a spus că nu e supărat pe mine, că ea, “capra”, a ridicat coada. Cum și fata care mi-a scris o găsea pe prietena ei principala vinovată îmi pare rău că atâția ani au trecut degeaba. Bărbații vor învăța mai repede să le respecte pe femei, decât vor învăța să se respecte între ele. 


Back to Top