Răspunsuri necenzurate la întrebări adunate!… Despre… nunta noastră!Deși suntem căsătoriți de vreo 5 ani, “felicitările, masa și dansul” de acum 2 ani au stârnit un val de mesaje la care Muza răspunde și astăzi cu lux de amănunte. 

Eu nu mai pooooooot!

Așa că o să le răspund TUTUROR dintr-un foc!
Prima întrebare: Am plănuit-o cu un an înainte? 

Hell, no! După ce treci printr-un accident de mașină grav (cum mi s-a întâmplat mine) nu-ți mai faci planuri pe termen atât de lung ;)
Altă întrebare: Cel mai important element pentru o nuntă reușită? Locul, momentul anului, fotograful, wedding planner-ul, muzica? 

Omul cu care te căsătorești, evident! Până la urmă e nuntă, nu festival!Altă-altă întrebare: Fotograf? Mădă & Andy Ostafi. Fotografiile vorbesc de la sine. De ce la mare? 
Muza e din Constanța. Rude și prieteni? 
Doar prieteni. Chiar și dintre rude :) Dacă înțelegeți ce vreți să spun…Au fost oameni care au intrat beți în mare? Cea mai des întâlnită întrebare: Cum să-ți iasă perfect nunta și să funcționeze căsnicia. 
Aici sunt două. 
Căsnicia n-ai de unde să știi. Regulile 100% sigure sunt doar pe site-uri de escroci. Eu nu sunt unul.
Nunta, pe de altă parte poate să iasă extraordinar dacă nu o organizează cineva care o face prima dată în viață! Nu fac referire la faptul că sunt la a treia și ultima căsătorie pentru că 3 sunt puține. Nu pentru un bărbat, pentru un organizator :)
Din fericire Ramona Macovei și echipa Nunta la mare punct ro NU erau doar la a treia :)
Vezi video!


MORE!

Back to Top