Pe ce să nu pui gura neapărat? / Pe foștii prietenelor tale și pe rahat :) (Muza spune că e un articol “de post” :))




Sunt întrebări la care nu vreau să răspund fără Muză, așa că, deși ne-am jurat că nu mai scriem împreună ca să nu ajungem separat… am făcut o excepție. Prima în mai mult de 6 luni. 
Bine, tot separat am scris, dar pe același subiect. 

Întrebarea (foarte des întâlnită) este despre foștii și adesea ACTUALII iubiți ai prietenelor cititoarelor noastre. Sunt ei posibili iubiți fără scandal?
Muza are ultimul cuvânt. Eu, cât mă duce capul, cred că multe dintre prieteniile între femei sunt bullshit. Bărbații au câteva (a se citi PUȚINE) prietenii, dar toate sunt de cursă lungă. 
În vreme ce prietenele unei femei zboară care încotro duse de viață ca niște vrăbii speriate. 
Așadar răspunsul meu vine cu întrebări: 
Cât de prietene zieceai că sunteți?
Și…
Cât de mult te-ar deranja să-ți pierzi prietena câștigându-l pe el?




Muza: 

Am fost adesea suspectată că m-aș combina chiar cu actualii. Fără nicio bază, iar cuplurile respective s-au spart oricum FĂRĂ “ajutorul” meu și nici după ce s-au separat nu am fost interesată.  Poate s-au spart chiar din cauza suspiciunilor constante ale celor care m-au bănuit și pe mine.
Dar nici cu foștii nu m-aș combina NICIODATĂ.
Vorbele femeii sunt o încâlceală de sensuri și nici noi între noi nu știm mereu ce înseamnă “N-am nimic” sau “Poți să faci cum vrei tu”
Inima femeii e un labirint și în cea mai tainică încăpere s-ar putea să fie chiar el. Fostul despre care spune că “nu mai înseamnă nimic acum”.
  


Back to Top