NIGHT READING! Bărbații critică femeia pentru că nu știe ce vrea. De cele mai multe ori femeia știe foarte bine ce vrea. Faptul că nu spune ce vrea e altă poveste.


O femeie căsătorită care se cumințește atât de mult în atitudine încât nu mai e dorită de nimeni ajunge să nu mai fie dorită nici de soț. E un fel de mobilă. Mai precis un fel de comodă. În care știi bine ce găsești așa că nu mai ai de ce să cauți. 

Un bărbat care consideră că e ceva imoral ca ea să-i ceară niște palme peste fund, dar e perfect normal să-i tragă niște palme peste față pentru că i-a găsit mesaje pe telefon n-a înțeles de ce a ajuns să le scrie!

Fericirea nu e același lucru cu bunăstarea. Nici cu liniștea. Liniște o să avem destulă mai târziu. 
Hai să nu ne mai plângem că trăim numai o viață când mulți nu trăiesc nici măcar un minut așa cum vor!

Ea zâmbește și le spune prietenelor că sexul nu e important. Ei clădesc o casă. Îmi vine să-i zic să nu-i mai spună casă, ci direct sediu de firmă. Pentru că ei sunt parteneri, nu iubiți. 

Ne uităm unul la altul peste masă cât bem, așa cum ne uitam cu coada ochiului să vedem dacă dăm pase. Apoi privește în altă parte și zice că dragostea tot se termină. De ce să o ia de la început? Iar dinamită care dărâmă totul. 

Lui chiar îi spun că e bună comparația cu dinamita că asta se detonează cu fitil. Ori face explozie ori se fâsâie.

Citește din cartea aia despre care vorbește toată lumea chiar lângă el. Iar el vorbește cu altcineva pe whatsapp chiar lângă ea. Convins că e prea absorbită să observe. Niciunul nu va pleca. 
Așa devine frigiditatea respectabilă.

Bărbații critică femeia pentru că nu știe ce vrea. De cele mai multe ori femeia știe foarte bine ce vrea. Faptul că nu spune ce vrea e altă poveste.



Femeile ne-ar putea critica pe noi pentru multe lucruri importante, nu pentru tâmpenii insignifiante cum ar fi colacul de la WC. Ratez mereu unghiul din care aș putea să văd conexiunea între un obicei mecanic (cum ar fi să nu mai las colacul vieții ridicat) și respectul pe care femeia spune că-l vrea și care nu e mecanic. 
Aș respecta-o mai mult dacă i-aș spune adevărul.
Adevărul despre diferența între femeia respectabilă și cea dezirabilă.
Da. Aș respecta-o mai mult dacă i-aș spune adevărul, pentru că ar însemna că eu cred că are inteligența să-l priceapă și vâna să-l accepte: Bărbaților le plac curvele. 
Pauză. 
Dacă simți nevoia poți să mergi la baie.
Preferabil ar fi să mergi la bucătărie. Unde ai vin și ciocolată. Cartea așteaptă în pat.
Bărbații apeciază obrăznicia. E o formă de imaginație. Vrem un pic de anarhie amoroasă. 
Dar am fost învățați că nu e bine să spunem asta. Pentru că femeile preferă stabilitatea. 
Nimic mai fals. 
SOCIETATEA PREFERĂ STABILITATEA. 
Sexul e animalic. Sexul e indecent. Schimbarea partenerilor e imorală. O viață, o dragoste. Divorțul e un eșec. Nemulțumirea…o depravare!
Nu v-ați întrebat niciodată de ce copiii pot să vadă un film în care oamenii se împușcă-n cap, dar filmele în care un bărbat și o femeie și-o trag e indecent? Crima nu e indecentă, dar plăcerea este? 


Acesta este un fragment din NECENZURAT. 
O carte deja vândută în peste 10.000 de exemplare și piratată în alte peste 30.000 de download-uri. 
Comandă ediția PREMIUM direct din link sau cu un click pe cronometru :) 



Back to Top