Dacă vrei "o noapte bună" / Ai nevoie de-o nebună :)
Să iubești înseamnă să trăiești la un alt nivel. Este o stare superioară de trezie. Începi să te întrebi dacă de fiecare dată când ai visat nu erai de fapt mai treaz și alunecai  cu fiecare “deșteptare” înapoi într-o lume căreia îi lipsește  o dimensiune. Cea a imaginației. 
Imaginația nu este altceva decât o realitate mai bună.


Nu există invitație mai seducătoare decât femeia, cu pielea ei de hârtie velină care așteaptă să scrii pe ea cu buzele și cu dinții. Nici lecție la care nimeni să nu doarmă sau să-și verifice telefonul. Poate să-și verifice simțurile. Să fie sigur că nu visează.
Nu există transformare mai mare decât povestea de dragoste, când un om care nici nu exista pentru tine înainte să-l cunoști, devine omul fără de care simți că nu mai exiști tu. Devine omul fără de care nu te mai recunoști. 
Erai fluentă în limbajul trupului. Eram credinciosul altei religii. Cine spune că dacă vrei să ajungi în rai trebuie mai întâi să mori? Nu. Trebuie mai întâi să încetezi să mai exiști de unul singur. 
Eram pregătit să exclud lumea. Până m-ai învățat tu să o iubesc. Nu ești perfectă, dar ești mai mult decât atât. Ești imperfecțiunea care mi se potrivește cel mai bine. 
Curbele tale peste egoul meu. Ca o coajă de nucă peste miez. 
Dictează-mi ce să-ți ordon! Ordonează-mi viața și eliberează-mi condiționat mâinile. Nu-mi trebuie niciun alibi când vin să iau ce nu mi se cuvine. 


Acum!
Un acum care valorează mai mult decât toate celelalte. 
Mă gândeam să-ți spun cum ni se potrivesc toate cele. Dar n-ar fi mai bine să-ți arăt? Unde-mi sunt manierele? Niciun bărbat n-ar trebui să fie atât de sărac încât să nu-și permită maniere, dar în pat bunele maniere sunt altele. Iar patul nu începe în pat. Preludiul nu e un set de mișcări. 

Nimeni nu o să admită că o viață sexuală regulată și una fericită sunt două noțiuni diferite. 

“E mai bine în căsnicie?”
“Mai bine, nu, dar mai des”…

Vreau să mă tragi de păr! Vreau să mă lovești! Vreau să mă faci geloasă!

Când ești prea tânăr nu...


S-a terminat brusc? 
Pentru că e un fragment din NECENZURAT!
Comandă cartea direct din link!
CERE AUTOGRAF PERSONALIZAT LA PLATA CU CARDUL ;)


Back to Top