Îi trimiți mesaje fierbinți pe care nu trebuie să le vadă nimeni? Mare greșeală!




Când eram eu mic fetelor le era mai ușor să-ți spună că te plac prin bilețele. Evident că toți colegii voiau să vadă “ce ți-a scris” așa că - dacă erai un pui de gentleman, mâncai hârtia. 
Vă pot garanta că cerneala neuscată bine are un gust ușor metalic și pasta de pix rămâne pe limbă! 

Acum e mult mai simplu să păstrezi un secret: ștergi de pe whatsapp mesajul și gata! Și totuși primesc zeci de mesaje în care mi se spune: 
…a văzut și prietenul lui mesajul și pozele! Acum îmi scrie că sunt foarte bună, ce să fac? 
sau
…i-am scris tot ce simt și a făcut o postare pe facebook cu printscreen-ul! El se laudă că e una nebună după el și mi-e jenă să mai merg la școală!
sau

…eu i-am scris că vreau să ne vedem la o cafea și mi-a răspuns nevastă-sa! Cum aș putea să repar? 

Nu poți să repari. Poți doar să nu strici. Astăzi nu judecăm pe nimeni deși e clar că nicio situație nu e OK, dar toți am greșit. 
Diferența e că nu toți am lăsat urme!

Când nu știi dacă poți avea încredere îți recomand să nu te așezi ca un laș sau ca o fricoasă în spatele ecranului!!! Nu te apără! Te expune și mai mult! Scrisul rămâne. Pozele se dau mai departe. Și, pentru greșeli, internetul e… veșnic! O ștergi dintr-o parte, apare în alta!

Vrei să te vadă goală? Mai bine i te arăți doar lui face to face. 
Vrei să știe ce simți? Spune-i doar lui la ureche :)). Dacă face mare tam-tam prin facultate poți măcar să zici că n-a auzit bine.
Te mănâncă să-ți faci un amant? Nu-i trimite mesaje că nu toți se duc cu telefonul și la toaletă :)

BONUS: Când chiar ți se întâmplă și mergi cu el la hotel nu-ți lăsa internetul pornit pe telefon! O să te trezești cu mesaj de la facebook: 
Would you recommend Hotel XXX? 
YES - NO
True story!!!
Sigur, mulți au scăpat cu “e doar o eroare”. Probabil pentru că așa a fost. 
Back to Top