Q&A: Anturajul “de noapte”. Pot să fie prietenii lui mai periculoși pentru relația noastră decât alte femei?





Problema asta a ieșirilor cu băieții în club o credeam lămurită o dată și pentru totdeauna!
Depinde în ce club ies. Când bărbații ies doar să vorbească, să dea o bilă, să facă “ce vrea mușchii lor” NU IES într-un club cu muzică puternică și lumină slabă!
Pot spune asta sigur 100% pentru că a fost cândva domeniul meu. Am mai mult de 1000 de nopți nedormite. Nopți “lucrate” ca DJ!
Când sunt mii de wați în boxe voi credeți că vin să discute? Nu te auzi nici când strigi la ureche!!
Ce să facă într-un club singuri? Să danseze? Mă *** pe mine de râs! Nici măcar să fumezi nu mai ai voie în cluburi. Fumatul măcar era o ocupație. Mai vine și câte un angajat după tine să-ți spună că n-ai voie să ieși cu paharul. Ba, la cât am dat pe sticlă, pot să iau și frapiera :)
  
Nici fetele, când ies “ca fetele” în club nu ies să danseze. Ies să verifice că încă mai atrag. Și uneori - când le iese prea bine - schimbă “binele” cu dușmanul lui, “mai binele”. Experiența m-a învățat că femeile care se știu frumoase sunt, paradoxal, mai fidele decât celelalte. Care nu sunt sigure pe ele și tot vor o a doua opinie. Și a treia. Și a patra. 

Am rezolvat cluburile? OK. Acum prietenii. Sunt “periculoși” pentru relație doar dacă ei nu sunt prieteni și el e influențabil. Îmi amintesc că unul dintre prietenii mei m-a tras de mânecă într-un club să-mi atragă atenția că sunt la un pas să-mi înșel iubita de atunci. 
Așadar depinde ce prieteni ai. 
Și în general ai prietenii, iubitele și nopțile cum vrei și cum meriți. 

Back to Top