Singurul mod în care se poate să-ți mai dorești femeia pe care deja o ai… este să realizezi ce s-ar întâmpla dacă ai pierde-o.




Gândesc ca un bărbat, dar mă pricep un pic și la femei și poate că mâine o să vă scriu și ce gândesc ele. Bine, tu o să spui că nevastă-ta e o excepție. Și tu ești regula? ;)

Bărbații se uită zilnic după femei… pe care bărbații lor nu le prea mai văd. 
Nu scrie pe o femeie frumoasă pe care o vezi pe stradă nici dacă e cuplată, nici dacă e fericită. 
Uneori nu mai scrie nici pe facebook. 
Doar “no relationship info to show”. 
Păi ce să arate? 
Chiar și statistic vorbind, cele mai multe sunt șansele ca un bărbat oarecare, care se uită după o femeie oarecare să fie amândoi într-o relație! 
Tot statistic, cele mai multe amante sunt soțiile cuiva. Și cei mai mulți amanți - soții. 
De ce nu mai vrem ce-am vrut?
De ce nu schimbăm dacă tot nu mai vrem?
Sunt multe motivele. Dar există unul singur pentru care o vrem din nou după ce a plecat. Am fost proști, orbi și aroganți când era atât de ușor să o păstrăm. Dar aflăm asta doar când e imposibil să o mai aducem înapoi. 

În fiecare zi aproape orice femeie este admirată în secret de cel puțin un bărbat. 
Și neglijată de unul care nu știe că tu stârnești pasiuni și în geacă și blugi. Deși  atunci când te-a remarcat tot așa erai îmbrăcată. 

O femeie adevărată nu stă de mobilă. Ea vrea să zgâlțâiți mobila împreună, nu să te așezi pe ea ca pe pat sau să știi tot timpul că o găsești unde ai pus-o ca pe masa de bucătărie. 
O femeie adevărată cu e “comodă” :))

Era un film în secolul trecut, Soylent Green, unde, într-o lume a viitorului, Pământul era suprapopulat și femeile se vindeau împreună cu mobila când luai apartamentul. 
Amice, filmul acela era SF.


Back to Top