Adevărata frumusețe a unei femei.
Nu e vorba de o singură femeie adevărată, ci de mai multe. 
Pentru că “femei adevărate” găsești oriunde, nu numai în reviste. 
De fapt, la câtă prefăcătorie este în lumea mondenă și la cât photoshop se bagă în căutarea perfecțiunii glossy, îndrăznesc să spun că ORIUNDE ai mai multe șanse să găsești o femeie adevărată. 
Și știi de ce? 

Pentru că și bunicile sunt femei adevărate. 

Și cele care au trecut prin chimioterapie sunt femei adevărate. 

Nici cele care au suferit o mastectomie, din cauza cancerului la sân, nu sunt mai puțin femei!

Sunt - poate - chiar mai mult. 

Este emoționant să vezi femei pe care viața le-a încercat foarte greu și care încă au putere să dăruiască. Femei care îți povestesc cu mândrie despre copiii lor. Femei care știu să prețuiască fiecare clipă și - dacă știi să asculți - te învață și pe tine. Ele sunt FEMEILE DIN CASA SPERANȚEI! 
Ce frumos și melancolic sună. Ca un titlu de piesă de Ibsen. 
Doar că actrițele de la HOSPICE Casa Speranței au fiecare câte o dramă a ei, dar aleg să nu joace solitar în propria tragedie, ci solidar, într-o poveste despre omenie, despre cum fiecare clipă ar trebui să fie trăită fără durere și cu demnitate. 

Femeile adevărate sunt uneori paciente. Sunt deznădăjduite. Se simt vinovate că s-au îmbolnăvit. Se simt o povară. 
Din fericire sunt alte femei adevărate care nu cred că ai încetat să mai trăiești din momentul în care ai primit un diagnostic. HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit care oferă îngrijire specializată pentru copii și adulți care suferă de boli incurabile și au prognostic de viață limitat.
Până acum peste 20.000 de oameni au beneficiat de îngrijiri GRATUITE. HOSPICE trăiește din donații. Nu, statul nu are bani de așa ceva. El crede că “statul în viață” e problema ta personală. 

Dar voi aveți bani care nu vă costă nimic! 
Sună complicat? NU ESTE! 
Puteți redirecționa, fără niciun cost, 2% din impozit către HOSPICE. 
sau chiar 20% dacă aveți o firmă


P.S. Poți să trimiți și un SMS (ăsta o să te coste 2 euro) la 8844 cu textul TIMP. 
Pentru că asta cumperi. Timp. Pentru oameni care au învățat în cel mai greu mod posibil… să îl prețuiască mai mult decât orice pe lume. 
Back to Top