Știi de ce alți bărbați par mai buni decât al tău? Pentru că nu-i cunoști suficient. Dar știi de ce sunt mai politicoși și mai atenți? Pentru că încă nu s-au culcat cu tine…





Iubesc femeia. Dar uneori așa îmi vine să dau cu ea de pământ!

Înainte prea multe femei intrau în căsnicie cu o idee foarte clară despre ÎNDATORIRILE lor. O listă mult prea lungă, urâtă, sclavagism curat. 
Cum omul nu prea știe să treacă de la o situație exagerată la una echilibrată, acum e invers: Prea multe femei intră în relații cu o idee foarte clară despre ce li se cuvine. O listă lungă din reviste și site-uri “de femei”. Adesea scrisă de femei singure care își justifică singurătatea prin faptul că au standarde înalte. Așa de înalte că nu mai e nici aer la altitudinea aia și bărbații “se sufocă și moare”. 

“Standarde înalte” nu înseamnă “cu nasul pe sus”. Nu înseamnă “pretenții” legate de cum trebuie să arate și ce trebuie să dețină partenerul. 
Standardele nu trebuie să fie înalte, ci ÎN ACORD. 


Dar pentru a pune în balanță ce ai de oferit și ceea ce vrei să ți se ofere tu trebuie în primul rând să te cunoști pe tine. Apoi să-l cunoști pe al tău. După care pot să mai intre și alții în ecuație. 

Din păcate, după ce i s-a reproșat femeii de ieri că stătea prea mult să se uite în oglindă (unde măcar se vedea pe sine), acum stă și se uită în telefon pe internet! Această oglindă magică, strâmbă și înșelătoare unde fiecare își arată viața mai frumoasă decât este. 

Să știi că nici mașina din cover și nici cuvintele din status-uri s-ar putea să nu fie… ale lui :)))


Citește mai mult: http://bitly.com/2NngjEq



Back to Top