Nu vrea o relație, vrea doar o felație. Night reading. Guest blogger: Muza





Când eram eu puștoaică nu orice băiat care te scotea în oraș te băga și în pat. 
Acum e invers: Nu orice băiat care te-a băgat în pat te scoate și în oraș!!

Mesajele sunt cam așa: omul nu este într-o altă relație, nu e căsătorit,  dar nu se afișează cu ea nicăieri! Nici la terase, nici în pe stradă, nici măcar pe facebook. În unele cazuri nu recunosc că sunt într-o relație nici măcar face to face cu respectiva, după ce au făcut sex în draci.

Dacă situațiile seamănă, explicațiile bărbaților diferă: 


Unii nu sunt pregătiți să aibă o relație. Interesant e că sunt pregătiți să aibă un orgasm. 
Alții spun că trebuie să mai treacă timp. WTF?! Timp trebuia să mai treacă între momentul când i s-a sculat prima dată și momentul când l-ai lăsat prima dată. 
Cei mai nesimțiți mi se par cei care zic că sunt concentrați pe job și de-asta nu se afișează cu tine deloc. Nicăieri. Oare avansarea lui depinde de o altă femeie și ai deranja. 

Acum există tot felul de nume pentru asta. Friends with benefits și alte nebunii. Prieteni cu beneficii sunteți când niciunul nu vrea mai mult, dar fetele care mi-au scris nu își doresc doar **** ci și bărbatul atașat de ea! Că de-aia mi-au scris!
Eu n-am fost o fată cuminte și am flirtat cu o mulțime de băieți și toți m-au scos în oraș, dar în pat am ajuns cu foarte puțini. Ei trebuiau să-mi demonstreze la masă că merită în pat. Oare vouă nu vi se pare ciudat că trebuie să demonstrați în pat că meritați să vă scoată în oraș????!
În oraș???! Unde ies și cu prietenii sau colegii??! 
Fetelor, mi se pare că dacă tot vă tratează ca pe niște curve, măcar să înceapă vă plătească.



Read more!

Back to Top