De ce (ne) iubim bărbații? Guest post: Muza!Când o fostă colegă de serviciu m-a întrebat “cum e să trăiești cu Radu eF, i-am răspuns direct “Al dracului de greu”
V-am mai spus asta :) Ce nu v-am spus este continuarea :) Ea mi-a mai pus o întrebare: Dacă e greu, de ce stai cu el? 
Draga mea, am zis că e al dracului de greu, n-am zis că nu e în același timp și al dracului de bine. 
În 2013, pe 2 spetembrie, m-a luat cu acte. Popa a venit mai târziu. N-aveam bani de nuntă, dar ne-am distrat cu prieteni. Am băut mai mult de 70 de shot-uri. Să ne facem curaj pentru ce urmează.


De ce (ne) iubim bărbații? 

Îi iubim pentru că ne place să simțim protecția unui “animal mai mare”. Frumoasa și bestia este povestea pe care toate ne-am dori să o trăim! 

Îi iubim pentru fiecare moment când sunt politicoși, atenți și (încearcă să pară) sensibili. Știm că fac un efort pentru noi! Ce poate să fie mai adorabil decât un dur care merge de dragul iubitei la operă sau la teatru? Sau unul care își pierde ușor răbdarea, dar merge cu tine la shopping și rabdă?   

Îi iubim chiar dacă uită uneori aniversarea căsătoriei. Atâta timp cât nu uită de ce ne-au ales pe noi. La fel cum uneori își uită verigheta, dar nu uită că sunt căsătoriți în brațele alteia. 


Îi iubim pentru nu știu să mintă! Nu că n-ar încerca :) Dar e ceva ce nu le iese nici dacă le-aș da rețeta ca în cărțile de bucate. 

Ne plac în mod special când ne asigură că totul va fi bine deși se vede pe fața lor că n-au nicio soluție. Îi iubim pentru că știu să împartă cu noi greul și chiar să-l facă să pară ușor când îl iau ei tot. 

Îi iubim când sunt un pic golani și spun pe șleau, în față,  lucruri pe care noi nu îndrăznim, ca niște doamne ce suntem. 

Bonus? Eu îl iubesc și pentru că nu scuipă unde a pupat. 
Filosofia sexului este o carte pe care a scris-o cu mult înainte să mă cunoască și în care sunt povești cu alte femei. Scene de sex cu alte femei! (!!!) Și eu îi țin pumnii să (re)devină bestseller. 
O ai? Versiunea asta e mult mai hot și mai... lungă :)
N-o ai? Ce mai aștepți? Click pe banner (măcar banner-ul să fie cu mine, dacă poveștile din carte nu-s :)))
Back to Top