Cărți de dezvoltare… impersonală! Toți vor să “vorbească în public”. Nimeni nu vrea să muncească… fără public.


Fiecare epocă are giganții ei. 
Și escrocii ei. 
99% dintre speakerii motivaționali nu sunt nimic altceva decât niște escroci.
Motivația nu ține loc nici de educație, nici de talent. Astăzi veți da în mine cu pietre (virtuale) 
Dar, vorba lui Fidel Castro, “Istoria mă va absolvi”
Celor care vor spune că Fidel a fost un dictator le voi răspunde doar atât: Adevărat. A fost un dictator. Și un mare speaker motivațional :)))
Chiar și americanii l-au inclus în bestseller-ul Speeches That Changed the World. Nu putea să-mi lipsească, nu? :)M-am născut într-o utopie care s-a dovedit un dezastru. Comunismul. Acolo renunțai la individualitate pentru munca în echipă. 
Acum văd cum ia proporții monstruoase încă un mit. Toți vor să fie alfa. Toți vor să fie deosebiți. Și toți vor să facă asta urmând… aceeași cale. Chiar și atunci când metoda ar fi bună, simplul fapt că toată lumea ar folosi-o o va devaloriza. 

Știi ce nu scrie în nicio carte despre obiceiurile oamenilor de succes? Că oamenii de succes nu citesc asemenea cărți. Și știi de ce? Pentru că la succes se ajunge printr-un studiu asiduu al domeniului în care activezi. Zeci de cărți. Întregi, nu citate!
La succes se ajunge prin contribuție personală. Gândurile TALE. 
Înainte să cauți secretele succesului ar trebui să înțelegi ce înseamnă succesul pentru tine. 

După generațiile de sacrificiu va urma o generație dezamăgită. 

Care nu va înțelege de ce nu putem să trăim toți din blogging. 

O generație care se va lovi ca de un zid de adevărul că un om, oricât de frumos vorbește, va fi în cele din urmă judecat după fapte. 


În imagine este prezentarea proiectului ULTIMUL ÎNCEPUT, o carte ale cărei încasări, 13.000 de euro, au fost donate integral către două cauze umanitare. Banii mei fac ce zice gura :)))
Back to Top