Parfum de… bărbat!





Femeile au avut mereu un avantaj asupra noastră! Uită-te doar la ce înseamnă hainele elegante pentru o femeie! O explozie de culori și de fantezie. Prin comparație chiar și un președinte de stat, îmbrăcat într-un costum care costă cât “prima casă”, arată cel mult… banal. 

La fel și la pantofi. Dar ne consolăm că ai noștri sunt mai comozi. 

Măcar maeștrii parfumurilor să ne facă dreptate! Și ne-au făcut. Vă explic imediat cum!

Nu cred că există măcar un cititor al meu care să nu știe că mereu am fost atras de stilul britanic. Ascult Sting, acest etern “Gentleman In New York”. Îl ador pe Jerome K. Jerome și dacă aș fi Robinson Crusoe pe o insulă pustie și mi-ar fi permis să iau o singură carte m-aș gândi serios să fie una a lui, se numește Arta de a nu scrie un roman. Ieri seară am râs în hohote împreună cu Muza la Humanity, noul show al lui Ricky Gervais. 



Era imposibil să lipsesc de la “descălecarea” Jo Malone London în România. Ce le-o fi luat atât de mult să vină? Au așteptat probabil un loc unde acești britanici pur-sânge să se simtă ca acasă. 

Sunt greu de impresionat, dar noul magazin Obsentum este în mod cert un loc în care Jo Malone London este acasă. Se potrivește grija pentru detalii, stilul rezervat, senzația de lux. Chiar și faimoasele cutii legate cu panglică neagră parcă se potriveau cu bretonul femeilor care te ghidau prin acest Templu (aproape) interzis al simțurilor. 



Selectiv, ca orice britanic, Jo Malone London este de găsit EXCLUSIV la Obsentum

Este a doua pafumerie de nișă Obsentum aflata acum în Băneasa Shopping City, prima fiind în acel No Man’s Land numit Duty Free al aeroportului Otopeni. Aici nu te mai grăbești. Savurezi. Experimentezi.  

Prima întrebare pe care mi-a pus-o un prieten plimbat prin lume a fost “Auzi? Da’ sunt mai scumpe la București decât la Londra?”

Nu. Parfumurile de nișă nu sunt ieftine nicăieri, nici la propriu, nici la figurat, dar sunt ca un costum bespoke! Promisiunea Obsentum este că ideile preconcepute legate de diferențele de preț între România și restul Europei vor ceda în fața evidenței. Obsentum joacă fair play. Alt concept englezesc.  


Obsession
Every scent tells an exceptional story. But it’s your side of the story that smells exceptionally! So, just make yourself heard. You are welcome to experience your obsession inside your Obsentum. #obsentum #forbiddenscents #whatsyourobsession #you #niche #perfume
Posted by Obsentum on Monday, 28 May 2018


Voi fi și eu fair: am exclus femeile doar… din titlu. Iconic, sofisticat și minimalist, Jo Malone știe cum să “îmbrace” o femeie doar în parfum. Iar conceptul de Fragrance Combining o poate face să obțină un parfum numai al ei din mai multe esențe.  

Se știe doar că femeilor nu le place să vină la o petrecere cu o rochie pe care să o mai aibă altă femeie. De ce i-ar plăcea să împartă… parfumul?



Din păcate nicio pagină de blog, de facebook sau de instagram nu va putea să vă redea mirosul. 

Din fericire există Obsentum. O casă a aromelor interzise. Îndrăznește! 

Back to Top