Pentru curioși… cine sunt influencerii după care mă iau eu.






M-a întrebat cineva direct, convins fiind că “mă inspir eu de la niște autori de afară”, care îmi sunt sursele. 
Mă dau singur în vileag. Și o să vă spun că autorii sunt chiar în România. Autori de fapte bune. 

Acida Carmen Uscatu, optimista Oana Gheorghiu,  aventuroasa Mihaela Pintilie și toată echipa de la Dăruiește viață
M-au transformat din Toma Necredinciosu’ într-un om disperat să nu se închidă cumva 8844 că nu erau destule SMS-uri; apoi direct în donator. Jumătate din încasările volumului Ultimul început au mers direct către ele. Pe principiul “put your money where your mouth is” asta a însemnat în jur de 6000 de euro. 



Echipa Green Sugar care a intrat în proiectul Ultimul început ÎN UNANIMITATE!
Apropo de hateri, pagina de facebook Green Sugar a fost atacată chiar în ziua în care s-a lansat cartea și nu și-a revenit vreo săptămână! Trebuie să ai ceva la cap să dai report la fb unor oameni care fac un bine!



Echipa de CSR Avon România, mai ales proiectul #cancelcancer
Bun nume. Bun gând. M-am simțit și prost când m-au invitat să vorbesc la Inter. Despre ce? Eu am donat tot vreo 6000, Avon peste 2 milioane. 



Denisa de la Vodafone. Cum nu o știți? Nu e director, e la un desk și uneori nu știu cum zâmbește după sute de clienți dintre care sigur mai sunt și din cei veniți să se plângă de factură :) 
Fata asta are sânge de lider și chiar dacă n-au lăsat-o să doneze la centrul de transfuzii (pentru că e slăbuță). 
Denisa e cea care m-a sunat în urmă cu câteva zile să facem cunoscut cazul unui prieten al ei. L-ați văzut poate și la TV pe Călin Farcaș, care nu poate face un transplant pulmonar în România deși doar ce ne lăudăm că avem un centru pentru așa ceva! Banii, 200.000 de euro s-au strâns. 



Din cu totul alt spectru, GreenPoint, CanPack, Let's Do It, România! și o mențiune specială pentru Tășuleasa Social!  
Sunt o forță benefică pentru România. Oameni care reciclează, fac împăduriri, muncă (și educație) în voluntariat. 




Axana Golub din Chișinău. O forță a naturii care a refuzat să ceară și vinde “Păpușile speranței” pentru fetița ei. Am și vizitat-o și a fost al dracului de inspirațional! 





Andreea Maria “von Instagram” :) Cea care mi-a făcut cunoscută povestea lui Andrei Pușok. Apropo, nice touch să-i scrii Muzei. Și Muza e un mare influencer pentru mine :)



Ultimul care îmi vine în minte, dar sigur nu cel din urmă e chiar Andrei Pușok. După 3 intervenții pe creier care toatalizează mai mult de O ZI DE STAT PE MASA DE OPERAȚIE (!), Andrei mai are puterea să spere chiar dacă este deja cu aproape o lună întârziere față de ultima amânare la penultima amânare pentru un tratament cu protoni. De ce tot amână? Pentru că nu a strâns banii. Culmea e că Andrei A AJUTAT la rândul lui un alt caz. Familia unui băiețel ținut aiurea prin spitale din UK (se poate și la ei) a primit de la Andrei toate informațiile să-l poată opera pe Sebi în Germania. 20 de ore a durat operația. Sebi e bine. 
Hai să-l facem bine și pe Andrei!


Aceștia sunt influenceri pentru mine. 
Cum să mă îmbrac pot să decid și singur. 


P.S. Pentru haterii care mi-au cerut agresiv, ca la interogatoriu să demonstrez că am donat în cauzele în care m-am implicat… am atașat doar screenshoturile din ultimele două săptămâni. Am donat “decât” de 3 ori. 






Bani. Și o dată sânge. Ca să țin proștii în suspans nu o să le spun nici câți lei, nici câți mililitri. 


Donațiile pentru Andrei se pot face în contul personal sau paypal :

CONT Banca Transilvania
Nume: Pusok Andrei
COD SWIFT BTRLRO22
Cont EUR
RO42BTRLEURCRT0417922501
Cont RON
RO92BTRLRONCRT0417922501


Back to Top