Q&A: Cum îl aduci de la "nu vreau o relație serioasă" la "nu vreau să te pierd”?





Sfârșitul lumii e aproape! Semnele sunt clare!

1. Muza a găsit 3 ouă cu câte două gălbenușuri la rând, 
2. mai mulți tipi mi-au scris că nu mai găsesc femei care să-și dorească o relație serioasă (!??!!!WTF??!!)
și
3.  în supermarket o tipă și-a certat iubitul care părea serios și cu barbă de tăietor de lemne că nu știe să aleagă… un bec!

Bonus, ieri vorbeam cu un prieten sensei care-mi spunea că numai fetele mai vin la Arte marțiale. Băieții se duc la yoga.

Ca să-mi păstrez sănătatea mintală o să o zgudui pe a voastră.


1. Băieții se duc la yoga din același motiv pentru care se duceau pe vremea mea la dansuri. Pentru fete. Dacă nu reușeau la tango, măcar la dansuri populare. Uite că acum găsești fetele dând la sac. Și când vezi ce directă au nu-ți mai vine să le abordezi cu replici de căcat.

2. Despre bec vorbim mâine. În primul Exces de sinceritate în care Muza m-a cerut ca invitat. E în familie, o să iasă un Exces de caterincă. Sper eu… mișto. Episoadele anterioare (fără mine)aici: ⇨ instagram.com/ramonaconstantinescu

3. Două gălbenușuri de trei ori înseamnă o anomalie care tinde să devină regulă. Mai ușor cu steroizii că o să ajungă carnea de pui să aibă același gust cu aia de porc. (De fapt la asta nu mă pricep, dar vorba unei cititoare: Asta a fost o fertilizare in vitro foarte reușită :)))

4. Nici ele nu mai vor relații serioase. Nici ei. Bine, și ei și ele vor, dar desperecheați.


Întrebarea tipilor (și a unei singure tipe!! toată săptămâna) era puțin mascată. Pe ei îi interesa de fapt cum să facă partenera/partenerul să se îndrăgostească.


Nu poți. Nu poți să-l/o faci să te iubească dacă nu te.

Punct.

Dar în viață nu e ca-n filme. Nu-ți dai seama instantaneu. Eu unul nu cred în dragoste la prima întâlnire. În dorință la prima întâlnire cred.

Vreau să pun mâinile pe tine, nu să-ți cer mâna!

Timișoara!
SAVE THE DATE(S)! Venim în Timișoara! 15-17 NOIEMBRIE! Cum? De ce? De ce n-am mai fost (oficial) din 2015? Care e faza cu... "Căsătoria pentru începători?" Vezi video! Cu sunet! @ Targ pentru Mirese! Musai! #targpentrumirese
Posted by Radu F. Constantinescu on Sunday, 22 September 2019


Cele mai multe relații serioase provin din relații cât se poate de neserioase! Chiar din one night stands sau din unele interzise.

Așa că, dacă el/ea spune că vrea, dar nu pentru toată viața, gândește ca la rugby.

Whaaaat!? Ce legătură are rugbyul cu relațiile? Păi, e corp la corp, ai nevoie de bărbați adevărați, trebuie să poți să ieși din “grămadă” și formează adesea relații între jucători care durează până ajung sub iarbă…

La rugby există expresia “a câștiga teren”. O dai și-n margine, dacă te apropie de buturi. (sună kinky, nu? Buturi…)

Dacă vrea o singură noapte și tu îl/o vrei… du-te! Măcar pui piciorul în teren! Sau desfaci picioarele în teren :)) Dacă nu te prezinți, n-ai cum să câștigi :)

Dacă însă vei câștiga o să mai vrea un meci. De revanșă.

Și tot așa din 10 mteri în 10 metri… Hop! Că aici nu mai merge! Cine are 10 metri!? Păi, chiar și 15cm de mai multe ori, nu? Faceți voi un calcul de câte ori intră 15 în… :))))

Câștigi un om pas cu pas. Nimeni nu știe de la bun început încotro mergem. Poate vom fi campioni. Poate nu. Dar un lucru știu sigur. Cine nu riscă pierde mai mult.

Prea multă sinceritate în link:
http://bit.ly/BooksOverLooks

Cine duce fără zahăr...
mai are unul: 
http://bit.ly/TeaseVerde



Back to Top