Q&A: Și bărbații vin cu “bagaj emoțional”. Ce să faci când noul tău iubit a fost înșelat de fosta iubită? Cum îi câștigi încredrea?


Pentru echilibru am răspuns amândoi. Iar pentru păstrarea intimității nu am dat niciun detaliu, deși câteva erau foarte mișto :) 

Muza: Cum ce să faci? Nimic! Fiecare om trebuie să aibă șansa lui, nu să intre într-o relație cu handicapul relației trecute. 
Vrei să știi cum sunt? Cunoaște-mă! Dacă tu vii cu idei de genul “toate-s la fel” am dreptul să mă consider jignită. 
Cum adică toate-s la fel? Care e vina noastră comună? Că suntem femei? Și mă-sa e femeie. 
Cititoarea care a pus întrebarea e o fată frumoasă. Parcă și văd cum prietenii lui i-au spus că toate fetele frumoase sunt instabile emoțional (termenul politically corect pentru “curve”). Știți ce, băieți? Toate suntem. Și cele frumoase, și cele urâte. Acum să te văd ce alegi între o curvă frumoasă și una urâtă. Probabil una proastă. Să te poată iubi și ea pe tine. 

Ai pățit-o înainte? Da’ tu ce crezi? Că noi n-am avut momente proaste? 

Parcă nici nu m-am așezat bine la o masă la restaurant și mi se aduce nota, înainte să apuc să mănânc ceva, pentru că au fugit ăia dinainte fără să plătească! :))

Radu: Așa e. Și bărbații sunt răniți, doar că ei nu se prea… vaită :))

Și bărbații au bagaj emoțional. 
Dar și-l duc singuri. 

Și noi ne temem. 
Pericolul e real, dar un bărbat preferă adrenalina.

Psihologii spun că adevăratul motiv pentru care ești atât de plin de energie după o tură în rollercoaster sau după o cursă nebună cu mașina este că ai scăpat cu viață. Simți că trăiești când ești mai aproape de moarte. 

Când ești tot timpul sigur pe parteneră singurul pericol de moarte e să-ți moară… interesul :)

Deșteaptă-te, Române! 
Există doar două tipuri de femei: 
Drăcoase
și Plictisitoare. Read more! Click pe foto sau link: https://goo.gl/gFgTZoBack to Top