Q&A: De ce logodnicul nu mă incită, dar amantul mă transformă într-o nimfomană? Atenție! Răspunsul este mai scandalos decât întrebarea :)




Am eu o vorbă care o scoate din minți pe Muză pentru că știe că începem să ne certăm: “Uite cum stă treaba…”
Când încep cu asta e de rău. 
Așa că, 
fată dragă, 
uite cum stă treaba: 
Să ai amant după căsătorie e scuzabil. Dacă-l ai înainte înseamnă că ai vrea să te căsătorești cu el, dar pe el îl doare-n ****

Unul vrea să te ia de nevastă, altul vrea să te ia doar… din toate pozițiile. 

Tu crezi că logodnicul e de vină că nu te stârnește. 
Eu cred că tu ești de vină, că-i ți locul ocuPAT. 
În pat. 
Să vezi ce-o să o mai stârnească pe următoarea și cum o să vină aia cu cearcăne la serviciu și cu un zâmbet stupid pe față. Cam cum vii tu acasă când îi spui tu că “ăștia de la serviciu mă călăresc peste program”. 

Tu crezi că este ceva în neregulă cu ce face. În neregulă e doar cine este, nu ce face. 
E o tâmpenie crasă a crede că dragostea e rezultatul unor acțiuni, o curtezi, te dovedești vrednic. Ne îndrăgostim într-o clipă sau deloc! Restul e fixare. Nici în luni, ani sau chiar decenii dacă ar face logodnicul tău tot ce scrie la carte nu te-ar face să te îndrăgostești. 

În general răspund detașat la mesaje, dar nu știu de ce ăsta m-a prins pe picior greșit. Tocmai trăisem o nuntă frumosă, beam un pahar de vin și credeam în iubire, ca orice curvar reablilitat. Când mi-ai scris tu… Stai liniștită, că nu-ți dau numele. Sunt multe ca tine. Pe celelalte e mai greu să le găsești. De-asta le apreciem. 
Nu pe astea care îți spun că le doare capul cu aceeași gură cu care au prestat un blow job.
Nici pe cele care țin telefonul închis și spun “am rămas fără baterie” când merg după un încărcător cu 2cm mai lung. 
E mai bună altă mufă? :))
Când o să te așezi în genunchi, în fața preotului, n-o să ai o senzație de deja vu?
Că o să ajungi acolo, știi asta. Că dacă-l lași pe logodnic, zboară și amantul. Speriat că s-ar putea să vrei să-ți dea mai mult, când el ți-a dat deja tot ce a vrut. 

Back to Top