Q: De ce nu te mai sună?




Răspunsul Muzei a fost extrem de scurt așa că-l punem primul: 
Dacă abia v-ați întâlnit, eventual ați făcut și dragoste și face pe magicianul (dimineața dispare) nu are niciun fel de importanță de ce nu te mai sună! Poți să-ți satisfaci doar curiozitatea și parcă nu asta era ideea, nu? 
Răspunsul meu: Da’ tu de ce mai aștepți? Pentru că fără telefonul lui nu înțelegi că ești la fel de liberă cum erai și înainte? Voiai sex pasager, dar te enervează să fii “pasageră”.El trebuia să fie o bornă în viața ta. Kilometrul 10. Când colo tu ești. Mila 23. Stai la mila lui? De ce nu mai sună? Asta a fost tot? A vrut să se culce cu tine și atât? Și? A fost rău?

POST IT: 

Prima întâlnire nu e o relație. 
Prima întâlnire e un interviu de angajare. 





Prima noapte de dragoste nu e o relație. Nici a doua. La job cum ai avut o lună de probă?Bărbați sau femei… prea ne așteptăm să fim plătiți din prima zi. Intersul nostru cu interesul celuilalt. Greșit. Nu v-au spus de la Resurse Umane? Într-o relație trebuie să intri VOLUNTAR. 
De ce nu te mai sună, când a fost așa bine? Poate a fost bine pentru tine. Și atât. Poate tu ai crezut că ai comunicat CU el, când de fapt I-AI comunicat ce vrei. Cât ai vorbit ultima dată? Cât ai ascultat? Cât l-ai iubit? Cât te-a iubit? Și bărbații vor femei care să-i facă să zâmbească. Femeile vor prea mult. Bărbații vor prea multe. Și telefonul nu mai sună. Sau sun eu și ea nu răspunde. Nu cred că trebuie să mai sun încă o dată. Nu din orgoliu. Și nici tu nu trebuie să mai aștepți. Nu înseamnă că ești fidelă, că nu ți-am zis să mă aștepți. Culmea nopții de amor, să te las cu ochii-n soare. 
Știi de ce nu se culcă femeile cu magicieni, nu? Caută bancul pe google. Dar nu mai căuta pe facebook să vezi unde și-a dat check-in și cu cine. 
Bărbatul insistă doar când femeia lasă lumina aprinsă, dacă nu e acasă… degeaba încearcă ușa. 
Femeia așteaptă doar când are de ce. Când și dorul de tine o umple mai mult decât atenția altora. 
De ce nu mai sună, chiar nu contează. 
De ce mai aștepți, e altceva. De fraieră. Că nu înțelegi că indiferent de sex oamenii vor să repete experiențele plăcute și să le evite pe celelalte, dar “plăcerea” asta nu e neapărat meritul tău și nici lipsa ei nu e neapărat vina ta. 
Până la urmă oamenii apreciază doar ce pot înțelege. 



Back to Top