Te uiți la soacră-ta ca să știi cum va arăta nevastă-ta peste niște ani? Mai bine uită-te cum se poartă cu socrul tău. Să știi cum vei arăta tu :)Cu cât las să se înțeleagă că am mai mult de lucru pe lângă blog, cu atât primesc mai multe întrebări. 
Cum nu m-am născut ieri, cred că am cel puțin un cititor care și-a făcut 5 conturi ca să mă întrebe de 5 ori aceeași întrebare și să pară “trending”. 
Smart.
Deși toate 5 sunt conturi pe nume și cu poze de bărbați, eu cred că e o femeie care încearcă să mă provoace. A reușit :)

Q: Viitoarea mea soție va arăta în 20 de ani ca viitoarea mea soacră? Ce fac dacă nu-mi place “viitorul”?  
De ce cred că mesajul nu e de la un bărbat/5 bărbați? 

Simplu: cu mici excepții întrebările semănau cu asta și se tot repeta “viitorul”. O grijă mai puțin masculină. Noi suntem convinși că o să fim veșnic tineri sau cel puțin o să îmbătrânim frumos și o să putem agăța puștoaice de liceu. 
Poate cu umbrela. 
“Vai, domnișoară, îmi cer scuze”
“Nu-i nimic, eu sunt de vină că nu v-am cedat locul”. 

Dar o să mă prefac că-i răspund unui bărbat. x5

Grija pentru cum o să arate femeia de lângă tine peste niște ani ar trebui să fie ultima pe listă. 
Prima e dacă vă puteți înțelege și altfel decât în pat și dacă ați avea ce să vă mai spuneți peste ani (Unde “Du-te dracului că mi-ai mâncat tinerețea” nu e cea mai bună idee).
A doua grijă ar fi dacă poți să faci cu ea o echipă. Uită-te la socrul tău! Dacă vorbește mult despre realizările din tinerețe înseamnă că viața lui s-a cam oprit după căsătorie :) Ai grijă să nu se oprească și a ta. 
Ultima, dar nu cea de pe urmă, vezi dacă între ei dragostea s-a păstrat, s-a rafinat în respect, s-a blegit în camaraderie sau sunt doi străini în aceeași casă. 

(nu. tipul din poză nu e socrul tău, dar s-ar putea să-ți placă ce are de oferi link-ul :)


Primul care strigă că “nu contează greșelile părinților” să-și dea singur block :)
GREȘELILE PĂRINȚILOR SUNT CEA MAI PUTERNICĂ EDUCAȚIE PE CARE COPIII O PRIMESC!
Nu ce fac bine. 
Nu sfaturile. 
Exemplul. 
Ține minte că există doar două tipuri de copii: unii care vor să fie exact ca părinții lor și ceilalți care AR DA ORICE SĂ NU FIE CA PĂRINȚII LOR. 
Raportarea se face tot acolo. 

Deci? Contează cum o să arate peste 20 de ani? 
Contează cum o să se poarte peste 20 de ani!
Iar aici și tu vei avea o parte din merit. 
Sau din vină. 


Back to Top