Unele au moși, altele fruMoși sau Crăciunul se duce. Moșii rămân.




Să mulțumiți foametei din anii 90 pentru “femeile ușoare”. 
Să mulțumiți guvernelor de la noi pentru salariul minim pe economie… care a făcut să ne fie rușine de… munca cinstită. 
S-a cerșit mult în țara asta. Cu mâna întâinsă sau cu picioarele desfăcute. 

Puteți să dați vina pe educația mea perversă. 
Biblioteca orașului era lângă o terasă cu băutură ieftină.
Facultatea lângă discotecă. 
Pe Nichita l-am cunoscut la zi, dar Leoaica tânără, iubirea, m-a mușcat de față la seral. În cabina DJ-ului. 

Ce pretenții să aveți de la mine? De la mine?! Care n-am cunoscut curve din cărți, deși nu le-am plătit? De la mine, care n-am văzut dansatoare la bară doar la Românii au talent, acum când s-ar putea să devină sport olimpic? 
Ce pretenții să aveți de la mine care cred că oamenii care judecă alți oameni după cum se îmbracă au prea mult timp liber?
Ce poți să-mi ceri? 
Eu am crescut într-un cartier în care motivația pentru prostituție nu părea lipsa de caracter, ci lipsa de hrană. 
Am crescut într-o Românie în care prostituția e interzisă, dar căsătoriile din interes sunt legale, deși sunt același lucru. 

La dracu’ cu toată ipocrizia! Cei care au un job de căcat nu-și vând trupul? Nu și-l plimbă cu tramvaiul împotriva voinței lor către serviciu. Dar le condamnă pe “fetițe” pentru viciu. 
Dragoste cu sila nu se poate, dar muncă ni s-a dovedit că se poate. 8 ore. O curvă deșteaptă muncește mai puțin :))

Cred în Dumnezeu, dar nu cred că e un contabil. Păcatele noastre sunt fără TVA. Toți am fi ales demnitatea dacă ne-am fi permis-o. 3 milioane de români au ales să o caute pe afară… Nu știu câți refugiați din Siria sunt, dar cred că războiul lor și politica noastră au fost cam la fel de eficiente în decimarea populației. 
Salariul unui profesor pe o lună e mai mic decât costul unui blow job într-un hotel de lux. Iar școala de multe ori nu e încălzită. 
O casieriță la orice lanț de supermaketuri vede destinații externe doar pe etichetele cu promoții de pe pachetele pe care le scanează. O “pipiță” cu moș a văzut deja toată Europa. 
Frumusețea fizică se va vinde mereu mai bine decât caracterul. 
O “divă” fără chiloți de la TV va avea mai mulți admiratori decât o mamă a 5 copii care vine cu 10 sacoșe de la piață. Inclusiv soțul ei, care e cu o mână pe telecomandă și cu una pe ****


Îmi scot pălăria în fața TUTUROR femeilor care ar fi putut să se căsătorească din interes și au ales rate la casă pe 25 de ani din dragoste. Le doresc ca dragostea să țină mai mult. 

Back to Top