CRD! Sănătatea și relațiile sunt la fel: e mai ușor să previi, decât să vindeci!



Intră în Clubul Românilor Deștepți :)  CRD :)
Aici o să găsești mereu o poveste (sper eu, bună) și cel puțin un pont profitabil. 

Deși se roagă la Dumnezeu, omul e lucrul dracului! 
Simți că trăiești când ești aproape de moarte.
Te îndrăgostești din nou când vezi că o mai vrea și altul. 
Și apeciezi doar ce nu ai. 

Cea mai dată naibii variantă de “a nu avea” este când “nu mai ai”, nu când n-ai avut niciodată. 
Dacă n-ai avut, nici nu știi ce-ți lipsește. 
Dacă ai avut, îți vine să-i desenezi conturul pe așternut cum stilizează poliția conturul asasinaților cu creta pe trotuar. 
Aici a stat (cu toate valențele acestui verb) femeia pe care am iubit-o. 
Deși ea e cea stilizată, mort ești tu. Pentru ea. 

Dragostea în daună totală. 
La fel e și cu sănătatea. N-o băgai în seamă cât era acolo. Cum se duce, cum ești gata să plătești. Și mulți profită. 

Ai grjiă la oamenii care par să stie ce contează cu adevărat în viață. Ăia au greșit mult!

Nu e politically correct, dar e adevărat. Prima dragoste trebuie să fie pentru tine însuți. 
Prima grijă e propria persoană. 
Nu vreau să-ți întorc lumea cu susul în jos, dar mai bine de 100 de psihologi îți vor spune că  tot ce numim “frumos” la un bărbat sau o femeie înseamnă de fapt “sănătos”.
Sănătatea e frumoasă. 
Estrogenul care se lasă văzut în păr. 
Tonusul din coapse. 
Energia din mușchi. 
Calmul REAL, nu cel aparent. 
Nu reușim să le mai avem pentru că suntem trădați de ce băgăm în gură :)
Ni se spune mereu că o alimentație echilibrată ne va asigura vitaminele și mineralele de care avem nevoie. Bullshit. 
Creșterea populației a dus la o presiune fără precedent în toate industriile care au legătură cu producerea de alimente. Se folosesc insecticide, pesticide și se introduc mereu soiuri de plante cu creștere rapidă care să asigure producții însemnate cantitativ în dauna calității substanțelor nutritive conținute. Studii recente au demonstrat că între 1941 și 1999 conținutul de substanțe nutritive esențiale a înregistrat un declin între 6 și 38 la sută! Cu alte cuvinte bunicii tăi mâncau poate mai puțin, dar mai bine. Nici nu vreau să mă gândesc la un studiu care să acopere anii 2000 - 2016. Mâncăm plastic!

Eu am 40 de ani. Orium definim tinerețea, nu mai sunt acolo :)))
Mă bazez pe doi oameni: Muza, care caută produse BIO (pe cât se poate) și 
Linus Pauling, câștigătorul Premiului Nobel pentru Chimie! 
El a demonstrat că multe dintre bolile moderne sunt provocate sau “ajutate” lipsa nutrienților din alimentație. Ia un măr, că are vitamine! An apple a day keeps the doctor away. Nici nu mai știu ce are mărul ăla în el!! E un fel de lemn dulce!
Toată industria suplimentelor se bazează pe ideile lui Linus. 
Acum toți știm că avem nevoie de Calciu și că degeaba îl iei fără vitaminele K și D3. Sau nu știm toți?  
Magneziul e chiar la modă. Atât de la modă încât plătim cam de 10 ori mai mult decât ar trebui pe o cutie doar pentru că am văzut-o la televizor. 
Lista poate (și va) continua. Pentru că, după ce am testat atât calitatea produselor, cât și calitatea umană a celor de la Laboratoarele Remedia sunt gata să vă fac cunoștință cu ei. 
În primul rând sunt români. Care muncesc în România, angajează români și plătesc impozitele aici. Nu într-un paradis fiscal :) 
În țara asta unde toată lumea vrea să fure sau să revândă produsele altora, ei le fac. Pe bune. Chiar mai bine decât alții. Păcat că nu le dau nume mai “comerciale”. Ce scrie pe cutie, aia e.
În al doilea rând fac parte din extrem de selectul cerc al celor care m-au ajutat să pot face din Ultimul început o donație atât de substanțială (aprox. 12.000 de euro). Oamenii aceștia CHIAR NU AU LUAT NICIUN BAN! 
În al treilea, care vă interesează direct, au produse bune la prețul corect. Pentru că n-au reclamă la TV. 
Un exemplu? BENEOSMIN (calciu, magneziu, vitamina D3, zinc, vitamina K2 naturală și bor.  Nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății oaselor și a dintilor, dar care contribuie și la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, muscular și nervos. Pun pariu că are concentrație mai mare și preț mai mic decât ce folosești tu acum! Link direct : http://bit.ly/2fV9lZM

Un alt exemplu, drag mie, Magneziu Citrat cu B6. De ce mi-e drag? Pentru că în loc să-i dea un nume comercial au scris ca pe vremuri ce e în cutie!! Din nou doză mare și preț mic. Verifică în link: http://bit.ly/MagneziuCitrat

Ramona are o fobie de pastile, nu poate să le înghită. Din fericire aproape toate produsele lor sunt disponibile și în variantă dizolvabilă, la stickuri. Îți faci un “suc” :)

Toți suntem alergici la bullshit, așa că, probabil te întrebi de ce am zis că prețul e mic, dar am evitat să-l spun?! Poate nu-i chiar așa!
Ba este. Am păstrat o “grendă” pentru final: 
Magneziu cu B6 - 13 lei
40 de stick-uri. Da. Știu cât ai plătit ultima oară pe un produs similar :)) Crezi că ești singurul fraier? Am fost și eu pe listă :) Am fost. Hai, nu te enerva! 

Dacă introduci la plasarea comenzii și codul de voucher “GUSTVERDE” o să coste chiar mai puțin cu 20% La orice produs, nu numai la cele “povestite”. Te las să explorezi singur site-ul Laboratoarelor Remedia. Link: http://bit.ly/Remedia

Bine ai venit în clubul românilor deștepți. 
Back to Top