Buburuza habar n-are unde te măriți, nici busuiocul sub pernă nu știe cu cine. Dar EI ȘTIU ÎNAINTEA TA că o să te ceară! Nu fac mișto. Află cine sunt :)


Să fie prietenii lui? 
Nu.
Bărbații le spun multe prietenilor, dar asta nu. Adevărul legat de sentimente îi cam jenează. 
Să fie familia? 
Doar dacă e în faza în care încă le mai cere bani. Situație în care nu știu dacă ar trebui să-i zici da, chiar dacă te cere :)) 
Nu, serios, nici ghicitoarele în stele nu știu. Nici cele în palmă. Nici horoscopul. 
Cine știe că te va cere chiar dacă tu crezi că ați trecut de faza asta, cum trecută părea să fie și pentru mine și Muză? 

TEILOR.

Pentru că la “shopping de diamante”, vorba Manuelei Nițu plecăm toți. Cum de ce?  Eminescu a zis-o cel mai bine: “la același sir de patimi deopotrivă fiind robi / fie slabi, fie puternici, fie genii ori neghiobi”. 
Dacă am greșit un cuvânt să mă iertați. Important e că ați prins ideea.
Neghiobii nu prea ajung la TEILOR :))) Sau ies repede, pentru că e mai greu să-ți dai seama de diferența de calitate dacă ultimul inel pe care l-ai văzut a fost un ghiul. 

Eu nu mă văd un geniu, dar știu un lucru: niciodată nu e târziu să încerci să îndrepți lucrurile. Dacă nu am putut să o cer pe Ramona așa cum ar fi trebuit, nu înseamnă că “am scăpat”. Gata, man, a trecut faza. Mergem înainte. 
Așa că am riscat un pic și am mai cerut-o o dată. Cu un diamant de o frumusețe rezervată, nu demonstrativ. Evident… de la TEILOR.
Cum anume aflați din revista NUNTA care a apărut chiar astăzi. O găsiți la Inmedio, dar v-aș recomanda, mai ales dacă nu sunteți din București, să o comandați direct din link. http://bit.ly/2dmO0ce

Mai mult, noi avem fotografii! De obicei n-ai cum să surprinzi momentul și e și riscant. Dacă zice nu și-ți dă cu poșeta în cap? Ajungi viral pe youtube :))) dar e așa fain să ai un moment adevărat, cu o Ramona complet neștiutoare și cu complicii mei trăgând cadru după cadru. 
Apreciez enorm și curajul celor de la Teilor care în loc să aibă în revistă reclamă cum se face reclama, au ales să se asocieze cu povestea noastră. 
Asta pentru că diamantele și sentimentele au avut mereu ceva în comun: nu valorează nimic dacă nu sunt veritabile :))

Click pe poză ca să schimbi povestea. Din a mea în a voastră :)


Foto: Mădă Ostafi - Ostafi Photography pentru Revista Nunta
Pagina de facebook TEILOR direct din link: http://bit.ly/2dhoenW
Back to Top