De ce trebuie să-l susținem toți pe polițistul Marian Godină, dar mai ales pe omul Marian Godină!S-a scris despre el că e “polițistul pamfletar”, că are umor, că râzi când îi citești postările. 
Greșit. 

Marian Godină e polițistul corect care știe că legea nu se aplică doar civililor. 

Când îl citești, cel mai important efect nu este că râzi, ci că îți deschide ochii. pentru că a avut curaj să deschidă gura. 
Culmea, tocmai el care vorbește puțin.

AVEM NEVOIE CA OAMENI CA EL SĂ RĂMÂNĂ ÎN POLIȚIE. Altfel rămânem cu ceilalți, care cred că parcela lor e o feudă și legea le dă putere, nu și responsabilități. 

E plină țara de șemecheri. Oameni care au clasă doar la mașină. Eventual S. oameni pe care-i votăm și - când mai schimbăm pe câte unul ne simțim și noi șmecheri deși alegem între ei. Mereu răul cel mai mic. 
Mereu închidem ochii pentru că “așa e în România”.
Cine face să fie așa în România, dacă nu noi, românii?

Adevărata forță a unui bărbat e caracterul. 
DACĂ TACI CÂND VEZI O NEDREPTATE EȘTI COMPLICE LA EA. 
E valabil pentru noi toți, de la cei care au cont gras în bancă la cei de care nu ține nimeni… cont. 

Au făcut mișto de noi că suntem generația facebook. După ce a fost ales Klaus Iohannis nimeni nu mai râde la miștoul ăsta. 
Facebook-ul a mâncat de vii televiziunile la care se dă doar ce se aprobă. 
Aici putem să vorbim toți. Să spunem ce avem pe suflet. Asta dacă-l ai. 

Un singur lucru îi poți reproșa polițistului Marian Godină. Că nu sunt mai mulți ca el. Dacă sunt, să aibă curaj să se arate și să-l susțină. Fără scandaluri, ieșit în stradă sau petiții. Pur și simplu comandă-i cartea sau, dacă te-am prins înainte de salariu, scrie-i un gând bun pe pagina lui de facebook. 
Back to Top