De ce te cerți “din nimicuri”? Pentru că despre lucrurile importante te temi să vorbești.



Sunt două categorii clare: oameni care se ceartă din nimicuri, ea pleacă, dar nu apucă nici să se dea jos din taxi și el o sună și râd amândoi, dar și oameni care se ceartă din te miri ce și atmosfera nu se mai schimbă cu săptămânile. Nici nu se stinge bine o ceartă și apare un motiv nou. 
Prima categorie se împacă în pat. Unele dintre cele mai puțin povestibile partide de sex încep cu o ceartă. 
În a doua categorie se pedepsesc unul pe celălalt refuzând sexul. Sexul e o monedă de schimb și tu nu-ți meriți salariul :))) Îți dau o amendă. Come on! De ce te-ai răzbuna pe celălalt lipsindu-te (și) pe tine de o plăcere?
Dacă ați înțeles întrebarea știți deja răspunsul. 
Pentru că nu mai este o plăcere. 

Oamenii care sunt într-o relație bună se ceartă din motive serioase pentru că-i deranjează situația. Când ești într-o relație toxică însă… te cerți din orice pentru că nu situația te calcă pe nervi, ci persoana.
ORICE ar zice îți vine să-i iei la palme. Și când tace ți se pare că o face ca să te enerveze. Normal, pe tine de deranjează și că respiră. 

De ce mai stau oamenii ăștia împreună? O să vorbesc la general deși poate vorbesc despre tine. E mai ușor de suportat.

Stau pentru că văd relația ca pe o carieră. Au ajuns din poziția de junior (iubiți) în cea de senior (Domnul și doamna). Așa cum nu-și dau demisia de la job ca să nu înceapă în altă firmă de la zero, la fel nici aici nu vor să renunțe la ce au. 

Stau pentru că sunt lași. Se tem că e mai rău fără rău. 

Și mai sunt unii care stau pentru că niciodată nu le-a fost chiar bine. Indiferent  cu cine au fost, mai devreme sau mai târziu omul de lângă ei a început să-i calce pe nervi. I-au tot schimbat, dar nimic nu s-a schimbat. Pentru că problema nu a fost niciodată la parteneră sau partener. A fost la ei. Pe oamenii ăștia și dacă-i pui Președinți în Statele Unite n-o să le convină. Că-i prea multă muncă.
Pentru ei cea mai bună soluție e să rămână singuri. 

Nu pentru că ar fi mai fericiți, ci pentru că în felul acesta nu riscăm să se… înmulțească :))


Rețete de împăcat (inclusiv în păcat) cu reducere aici: http://bit.ly/1N1WpXf
Back to Top