Dacă vrei să știi ce-și doresc femeile îți recomand să începi cu a ta :) O poveste cu poze :))




Nu prea scriu povești cu poze. Dar acum pozele sunt… o poveste! 
Cred că în fiecare timidă se ascunde o femeie fatală, în fiecare corporatistă cumințică există o senzuală care abia așteaptă să fie scoasă la suprafață de un bărbat. 
În cazul nostru a fost scoasă de mai mulți :)))
Și de câteva femei. 
Adrian Perjovschi a reușit să devină un nume fără să facă prea multă gălăgie. A făcut, în schimb, treabă. 
Seria Jovsky Studio de “transformări” a devenit un reper, așa că atunci când am primit propunerea să fim prima transformare “la dublu” și nu de Valentine’s (despre care toată lumea știe ce părere am), ci de DRAGOBETE… întrebarea nu a fost “dacă o facem”, ci “când vreți să ne întâlnim”.
Cum o văd eu pe soția mea știți deja. 
Cum a văzut-o Adi Perjovschi? 

 "Cu ocazia zilei de Dragobete, am vrut să redăm ipostaze pline de iubire și pasiune în cadrul proiectului nostru Transformari radicale. Așa că am lansat această provocare unui cuplu îndraznet, frumos și întotdeauna plin de chimie: Radu și Ramona Constantinescu. Am pornit de la tema filmului 50 Shades of Grey, ne-am inspirat ca poveste, dar am reinterpretat la nivel de coafură și make-up. Părul lung și ondulat exprimă senzualitate, adică exact ce am vrut să subliniem in acest shooting. Am colaborat foarte bine, Ramona s-a lasat cu încredere pe mâinile noastre si suntem foarte bucurosi de aceasta noua poveste creată cu ocazia Zilei romanesti a iubirii”

Apropo: Adi n-a spus, dar pe 1 Martie se deschide un nou studio Jovsky în Corbeanca. Detalii pe pagina lor de fb.



Cum a văzut Ramona experiența? 

Radu spune că am mai multe personalități. 13 chiar. Nu știu cum le vede pe cele 12 dar pe Ramona nr 13 știu sigur că o urăște. Cică e rea. Eu cred că nu a cunoscut-o cum trebuie. Pusă în valoare de un machiaj senzual, o coafură sexy și o rochie stânsă pe corp ca un șarpe păcătos. Orice femeie trebuie să-și cunoască și cealaltă latură. Șocul a fost uriaș după ce am trecut prin mâinile echipei Jovsky. Părerile au fost împărțite: mama mi-a spus că în această postură semăn cu ea mai mult ca oricând (nu cred că a fost de bine) sora mea mi-a spus că în sfârșit mă indentific cu prersonajul (nici aici nu a fost neapărat de bine) iar Radu...mi-a mărturisit că vrea ca Ramona nr 13 să rămână și la micul dejun :)
Concluzia este că au făcut o treabă extraordinară. M-am plăcut și am fost iubită de el. O temă îndrăzneață, dar cu momente pline de emoție. 50 Shades of Grey. Noi doi imortalizați de un ochi talentat. Mulțumim Dacian, The Storyalist și Talentivity pentru această propunere indecent de decentă. 
Mulțumim echipa Jovsky, Ramona nr 13 a rămas și la micul dejun ;)

Cum am văzut-o eu pe Ramona? 


Ei bine, de asta o să vă dați seama din poze. 
Link direct: http://on.fb.me/1R0UoNl



Hairstylist: Adrian Perjovschi & Cristina Uceanu
Make-up artist: Cristina Barsan
Locatie: @Sarto Made to Measure
Un proiect : Talentivity
Photo: The Storyalist
La multi ani de Ziua Romaneasca a Iubirii! ‪#‎JovskyTeam‬

Back to Top