Ce trebuie să știe orice amant. Un articol pentru bărbați, că de femei am tot avut grijă :)





Femeile cred că pentru bărbat e simplu: și-ar băga-o oriunde. Chiar zilele trecute mi-a scris o domnișoară că i-a zis ei cineva (un tip) că niciun bărbat n-ar refuza o femeie așezată capră. 
Greșit. Preferăm să vă așezăm noi. Cum avem chef. 
Femeile ne desființează la o cafea spunând că “pentru noi sexul e un joc”.
Și fotbalul e un joc. Și-l tratăm cu toată seriozitatea!
FOTBALUL E DOVADA CERTĂ CĂ BĂRBAȚII POT SĂ FIE FIDELI TOTĂ VIAȚA. UNEI ECHIPE!
Și nu e chestie de merit. Echipa poate să și retrogradeze, tot cu aia țin. 
Uite, fac o paranteză, eu țin și acum cu Universitatea Craiova deși - practic - nici nu mai există!!!
Femeile le plâng pe amante, ce nasol e de ele, biete jucării sexuale. 
Serios? 
Le ținem noi legate în beci cu pâine și apă?
Jumătate din ce ți se întâmplă în viață s-ar putea să fie întâmplări sau (dacă preferați un termen din telenovele) destin. Dar restul sunt alegeri. 
Ce ar trebui să știe un amant?
În primul rând: FEMEILOR LE PLACE SIGURANȚA. Ele fac diferența între PAT și CASĂ. 
Există, în viziunea ei, bărbați cu care să faci un 69 și bărbați cu care să faci un copil, o casă sau să plantezi un pom. Ăla e cu pomul, tu ești cu morcovul. 
Poți să o termini mai ceva decât Mihai Voievod Viteazul pe turci, că tot la siguranța Pașalâcului se va întoarce în cele mai multe cazuri. Reține: Amantlâcul nu este anticamera unei relații decât foarte rar. Lor le place siguranța și tu deja ai o bilă neagră: știe că știi să înșeli. 
În al doilea, află că nu ești mai șmecher decât soțul ei. S-ar putea ca și el să fie amantul cuiva. Circuitul pulii în natură nu a fost niciodată reglementat prin lege. Avea Nichita Stănescu o ilustrație demențială cu un cerc format din lupi care se mâncau unul pe altul, cap/coadă/cap/etc. Vizualizezi? Acum înlocuiește lupii cu bărbați și femei. Înțelegi unde s-ar putea să te afli? Îmi pare rău dacă ți-am distrus iluziile. Da, și eu am crezut cândva că sunt unic. Mi-a trecut. În plus e foarte posibil să nu fi luat decât ceva ce omul nu mai folosea. 
În ultimul rând, dacă ești doar amantul ei și nu ești în același timp soțul cuiva e nasol. De Crăciun, Revelion și alte sărbători legale ești singur. 
Dacă ești în același timp soțul cuiva e și mai nasol. Chiar dacă nu faci prostia să te îndrăgostești de amanta ta, tot ai stricat, puțin câte puțin, legătura aia frumoasă pe care o aveai acasă. 
La început nu-ți dai seama, dar îți mai aduci aminte când veneai relaxat și abia așteptai să-i povestești soției tale ce-ai făcut toată ziua? Acum ce să-i zici? Că ai dat o m..e epocală?? :))
Nu. Treci de la “abia aștept să vorbesc despre ce-am făcut ziua” la “cum explic unde-am fost toată noaptea”.
Te mai simți ca un învingător? 
Și noi, ca și ele, rămânem în relații din tot felul de motive care n-au legătură cu ce simțim și ne dorim. De dragul copiilor. De dragul vremurilor de altădată. Pentru că e greu să o iei de la început. 
Farmecul adulterului e valabil doar pe termen scurt. 
Ce ne dorim și noi și ele este fericirea. Singurul must have real pe lumea asta. 
Dacă ești bărbat PLECI de unde nu ești fericit sau încerci să REPARI ce s-a stricat și să fii fericit din nou.


E mai greu, știu. Dacă era ușor puteau toți proștii. 


Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei - GV on Saturday, 10 August 2019
Back to Top