Cum aleg femeile un bărbat? Depinde de ocazie.


Sunt femeie, dar nu sunt feministă și feminismul mă obosește cu toate supărările lui și nemulțumirile și pretențiile de parcă ar mai exista încă 10 porunci pe lângă cele din Biblie, cele 10 porunci ale femeii. Cum trebuie să fie, cum trebuie să se îmbrace, cum trebuie să se poarte civilizat în societate, cum trebuie să se poarte obraznic în pat, ce prieteni să aibă, până la ce vârstă să se mărite. 
Așa ne-feministă cum sunt, la alesul bărbaților recunosc că dau în foc când aud că masculul are dreptul la “păcatele tinereții”, dar femeia își strică reputația. Parcă îi și văd, mielușeii, cum cad ei în ispitele noastre! Noi îi “stricăm”, că suntem niște “stricate”. Ați auzit vreodată expresia “bărbat stricat”?? Ei ce sunt? UHT? Sunt pasteurizați de nu se strică? Sau de bărbat de moravuri ușoare ați auzit? Nu e drept!

Cum să aleagă femeile bărbații dacă nu-i gustă?



Doar n-o să mă obligi să mănânc toată viața o mâncare doar pentru că am apucat să pun gura pe ea, vreau și eu o mostră din ce-ar fi viața cu tine! Nici așa nu e sigur că după bărbatul în faza demo o să-ți placă același bărbat în anii care vor urma, doar toți sunt atât de drăguți cu noi la masă până ne bagă în pat. 
Băieții răi sunt ca mâncarea condimentată și ai senzația la început că sunt minunați, dar mai târziu trebuie să bei ca să scapi de gust, în general alcool. 
Băieții cu planuri de viitor puse la punct stil contabil sunt ca un meniu pe viață, în care știi deja și ce colivă o să ai, așa că te plictisesc.
Cei pe care îi întâlnești când ești rănită sunt un fel de ceai de plante medicinale. Cine bea mușețel după ce i-a trecut?
Cum altfel să ne alegem noi femeile bărbații dacă nu în funcție de ocazie? Unul se asotrează cu dorința de a experimenta a fetei de liceu, care își dorește mai mult să cunoască senzațiile decât să cunoască bărbații. Altul se asortează cu dorința de răzbunare după ce primul s-a dovedit a fi un porc. Pentru prea multe cel puțin un bărbat din viața lor se asortează cu poșetele, adică poate să le cumpere. Până găsești unul care să se asorteze cu un căruț de copil și lângă care să nu-ți fie teamă să te îngrași cinșpe kile în sarcină mai ai de gustat. 
O să mă întrebați cum am ales, iar răspunsul e și mai bine și mai rău.
La ales bărbați, dorința mea secretă a fost însă mereu să nu aleg, să fiu aleasă. Să nu facă mereu ce vreau eu, mai degrabă să-mi facă mie plăcere să fac ce vrea el și chiar să ajungem în momentul acela fain în care să facem ce vrem noi. 
Totul pare așa de inexplicabil uneori încât ai senzația că nici bărbatul nu-și alege femeia, nici femeia nu-și alege bărbatul, alege iubirea pentru amândoi.
Nu e adevărat că femeia vrea de la bărbat să-i fie și psiholog și bodyguard și inginer de calculatoare și expert montaj mobilă și guru în tantra yoga. 
Femeia vreau un singur lucru de la bărbat, să o facă fericită! Dar ca să faci asta nu-ți strică să fii un pic din toate. 

Citește mai mult. Comandă cartea mea, Gust verde. O "carte de bucate cu bucăți de viață". Ce părere am eu despre soacre, cine romantice și burlaci găsești tot acolo. Și o să înveți și să gătești, ba, mai mult, îți voi demonstra că în acest moment cea mai mare fiță e să mănânci acasă, în condițiile în care am mâncat în cele mai bune (și mai scumpe) restaurante din București. Ce-ți place ție știi doar tu.  Link direct: http://bit.ly/1N1WpXf
Back to Top