Dragostea e cea mai bună metodă să arzi calorii. Când e neîmpărtășită, n-ai chef să mănânci, când e fericită, nu dormi :)



....................................................................................

Doar n-o să bagi mămăligă cu brânză și smântână peste fluturii din stomac? 
Brusc contează mai mult cât de bine arăți dezbrăcată și parcă niciodată nu arăți suficient de bine. De cele mai multe ori eziți când vrea să te dezbrace mai mult pentru că nu ești sigură dacă ți-ai asortat chiloțeii cu sutienul decât de teamă că ți-ar face ceva. 
Ce să-ți facă? 
Plăcere. 
Ce altceva? :)))
Noi suntem stresate și parcă singurul fond de ten care ne acoperă suficient e ÎNTUNERICUL. Sau mai bine întuneriCOOL :)
Nu e nimic mai motivant decât îndrăgostirea. Eu am mers la sală pentru prima dată în viața mea când l-am cunoscut pe Radu. 
Ei, am și gătit mai serios prima dată după ce l-am cunoscut pe Radu, că nu ne ajungeau banii. Toată lumea mă întreba ce mănânc de arăt așa de bine, dar nimeni nu mă întreba CÂT :) Mâncam doar rețetele care-mi ieșeau. Adică mai nimic.

Așa suntem toate cele care avem nebunia să credem în dragoste. O cititoare i-a scris astăzi lui Radu că are în viața ei un bărbat care o face fericită deși nu o iubește. Normal, dragele mele, eu mi-am dat seama în modul acela care cam ustură că bărbatul care te face fericită nu e acela care te iubește și-ți face toate poftele, ci acela pe care-l iubești tu și i-ai face toate poftele
Știu la ce vă gândiți, că și eu le-am făcut. 
Femeia care iubește e fericită când își face bărbatul fericit…  și de-asta mulți profită de noi. Și? Chiar și așa fericirea noastră nu e mai mică dacă el ne minte pentru că vrem să-l credem.
Pe la 28-30 de ani e rândul nostru. Le știm cam toate trucurile, minciunile, zâmbetele au toate câte un înțeles și suntem dicționare vii de gesturi. 
Și în tot timpul ăsta cel mai bun tratament pentru ten, cea mai bună aspirină și - de departe - cea mai bună sură de slăbire a fost dragostea. Fericită sau nu. 
Pentru că până să ne întâlnim cu ea doar mâncarea avea gust. 
Acum are și viața.
Eu i-am privit mereu pe bărbații care m-au dezamăgit ca pe niște nutriționiști sau ca pe niște antrenori. M-au chinuit, am învățat, i-am plătit. 
Dar de “rezultatele” lor s-au bucurat alții. 

P.S. Spectaculos e că și atunci când te duci noaptea la frigider, dacă e între două reprize de plâns sau de sex nu se pune :))





Back to Top