7 “citate” riscante care te vor convinge că merită să citești Necenzurat. Nu înseamnă automat să trebuie să-l cumperi :)))
Optimismul realist cere de la om un singur lucru: așa cum se teme că lucrurile rele care s-au întâmplat s-ar putea repeta, să creadă că lucrurile bune care s-au întâmplat se pot repeta și ele!!Nimeni nu o să admită că o viață sexuală regulată și una fericită sunt două noțiuni diferite.Femeia se verifică în flirt ca-n oglindă. Și nu ești singura oglindă din oraș.Dacă nu te trezești lângă femeia pe care ai visat-o  e semn că nu te-ai culcat în patul care trebuia. O femeie își deschide mai ușor picioarele decât sufletul. Când o va face, ascult-o! 
Dacă va vorbi despre trecutul ei, n-o judeca.
Când va vorbi despre viitor, nu te speria. Ești prezentul ei. Ridică-te la înălțimea așteptărilor. Chiar este sexul cu un bad guy mai bun? 
De cele mai multe ori, da. 
E meritul lui? 
NU. E meritul femeii care e orbită de reputație ca pisica de faruri. Pisica nu mai distinge mașina în așa hal încât nu își mai dă seama nici dacă merge sau s-a oprit! La fel nici femeia. Ea vrea să-i demonstreze lui că nu e o fată cuminte. Și va face tot ce crede ea necesar pentru asta. În cazul în care e căsătorită, ea va face tot ce nu face cu soțul. 
Nici aici nu e meritul lui. E meritul orizontului de așteptare. 
Nicio femeie nu ține să păstreze aparențele față de un bărbat cu care NU se va mai întâlni niciodată.N-o să-mi fie dor de tine. Pentru că sunt al dracului de hotărât... să te păstrez!


Surprinzător sau nu, dar nu urmează un link către pagina de comandă a cărții. Am încredere că vă descurcați singuri :)
Glumesc, click pe poze :))))

Back to Top