Toți știm foarte bine ce să facem ca să păstrăm o iubire: exact ce-am făcut la început, când ne doream să o câștigăm.Ar da revistele pentru femei faliment dacă această frază ar fi spusă mai des. 
E singura de care ai nevoie. Dar nu te lasă!
După ce au setat “goal-uri” de frumusețe ca să fii nemulțumită cu tine, acum există “relationship goals”. Să fii nemulțumită cu voi. 
Relația ca un check list: să râdem, să te stimuleze, să copil, să nuntă, să îmbătrâniți de mână. 
Oamenii care fac toate astea nu se gândesc niciodată la asta. Singura lor ambiție e să fie fericiți!


Nici bărbații n-ar mai munci mai mult decât trebuie dacă ar înțelege că banii nu le țin locul în patul femeii. Ocazional de asta se mai ocupă câte un “prieten”… 
O femeie care te iubește nu-ți cere să-ți iei două joburi ca să-i satisfaci nevoile de lifestyle. 
Tu ești lifestyle-ul ei. 
Dragostea e cadrul. 
Eu sunt un workohoolic în salturi. Uneori mă prinde ora 4 a.m. scriind. Dar scriu pentru că vreau, pentru că e a doua mea pasiune și am grijă să am timp pentru prima mea pasiune. Ea. 

Weekend-urile noastre sunt uneori în mijlocul săptămânii. 
Nopți târzii în care nu e nimeni pe stradă. În care facem ce făceam și când ne-am cunoscut: încerc să o seduc. Și așa dragostea nu se duce

Ea rămâne mereu o pradă, 
niciodată un trofeu. 

Știu că mă repet ca moșii enervanți, dar atât de greu să fie să-i scrii un mesaj când îți pierzi minute, ore, scriind mailuri de serviciu?
Serviciul o să ți-l păstrezi. Dragostea o să te dea afară. Să nu te plângi când vin “restructurările”. Vezi că în dragostea pentru o femeie frumoasă suntem întotdeauna cel puțin doi pe loc :)
Așa de greu să fie să fii echipă cu omul pe care-l iubești, când la job reușești să treci peste orgolii și să lucrezi cu oameni care știi că te sapă?
Ea vrea să te trântească doar în pat :)
Așa o imposibilitate e pentru o femeie deșteaptă să înțeleagă că e aiurea să petreacă o oră aranjându-se când pleacă din casă, dar când ajunge lasă orice urmă de femninitate pentru “confort”?
Apoi mergem la terapie. Da’ ce e relația? O boală? Poate doar atunci când suferi de tine însuți :)))
Dacă am face mereu într-o relație ce făceam în primele zile… n-am ajunge la ultimele zile.


P.S. Auzi? Tu chiar ai tupeu să spui că ești fan când citești doar blogul? Chiar crezi că înțelegi ceva citind doar fast-food? Comandă cărțile! Uite că poți și din străinătate!
Mulțumesc Danielei pentru poza de la statuia lui Rocky :)
Back to Top