Diferența dintre un bărbat cuceritor și un “penis voiajor” (Night reading scris de Muză)....................................................................................

Cuceritor nu e acela care ii intra femeii in pat, ci este acela care nu-i mai iese din minte.

Te intorci cu spatele la intreaga lume, iti cauti prietenele doar cand nu mai poti si il cauti pe el si unde nu este. Ala cuceritor!
Penisul voiajor pune mult accent pe numar :) Cate a avut, pe toate trebuie sa i le stie prietenii. De multe ori le pune mai mult pe facebook decat le-o pune de-adevaratelea.
Intreaba orice femeie, de preferat dupa un pahar de prosecco, si iti vom recunoaste toate ca ne-am indragostit de multe ori de ce parea sa fie un barbat si ne-a trecut brusc dupa ce l-am cunoscut mai bine. Aici cred ca toate am putea spune cateva nume. Chiar daca e o problema feminina sa stai si el sa nu te mai sune se mai intampla si sa sune si sa nu stii cum sa dai mai repede ocupat.
El: Buna, ce faci, am trait o seara superba impreuna.
Ea: Poate tu!

Barbatii vor sa stie cati iubiti am avut. Chiar sunt curioasa! De la cati esti declarata oficial curva?
Noi, femeile, vrem mai putin sa stim cate a avut, ci cat a stat cel mai mult cu una. Am vrea noi sa stim si cum s-a purtat cu ea si uneori cred ca n-ar strica un site unde sa vezi comment-uri despre fosti. Review-uri pe categorii: nesimtiti, infideli, plictisitori, egocentrici. 
Din pacate aici nu prea putem sa fim obiective: cu cat iubesti mai mult, mai frumos si mai pasional, cu atat te desparti la fel de pasional si din pacate nu la fel de frumos asa ca nu stiu cat ar fi de relevante. 
Cuceritorul are energie, voiajorul doar galagie.
Voiajorul alearga dupa tine, dupa cuceritor alergi tu. Cand totusi alearga el dupa tine asa iti place sa te uiti in urma si zici: al dracului! Si plouat arata a barbat.
Cuceritorul face multe. Voiajorul doar promite. 
Dupa primul plangi cu lacrimi mari, dupa al doilea mai mult te oftici, ca ai fost naiva.
Nu plange. 
Nu merita. 
Vorba cuiva: omul dupa care plangi nu trebuie sa fie mai ieftin decat rimelul pe care-l strici. 
Nu plange dupa un penis voiajor. Chiar daca se casatoreste, ala nu e sot, e penis captivus :)
Si eu am plans ca proasta, dar ca sa poti alege intre bine si rau trebuie sa le incerci pe amandoua.

P.S. Vă mulțumim! Produsele noi au intrat în top! Click direct!
https://bit.ly/SecreteNoi
Back to Top