De ce nu e bine să calci pe cadavre ca să urci? Pentru că în curând cariera ta va fi unul dintre ele.


Îmi cer scuze anticipat pentru ce urmează să citiți. Sunt nervos și n-am de gând să rescriu. Dumnezeu cu mila. A mea tocmai s-a terminat. 
De multă vreme m-am decis că nu sunt blogger. Bloggerii visează să scrie o carte, eu am scris ÎNAINTE să am un blog. 
Mulți speră să intre în atenția unei televiziuni. Eu AM LUCRAT ANI în ProTV. Incontesatabilul nr 1. N-am frustrări vis-a-vis de carieră. 
Mulți cred că atunci când critici pe cineva ești mai sus decât el. Așa că aleg de sus: Andrei Pleșu e doar unul dintre cazuri. De curând mi se pare că s-a întrecut măsura cu Diana Sorescu, care a murit tragic la douăzeci și ceva de ani. 
Prietenii care o plângeau au scos o carte din textele ei de pe blog. Sunt perfectibile? Da. 
Au părți bune? Zeci.

Suntem creștini? Nu. Suntem profanatori de morminte. 
Am dat prin I WANT YOUR TEXT șansa unor necunoscuți și necunoscute să ajungă să aibă bloguri și oameni care să-i citească. Acum știu valoarea calculabilă a uneia dintre aceste necunoscute. Zero. 
Articolul ei, sever editat de mine, ceea ce nu a fost tocmai fair, dar nu m-am putut abține să o ajut, a scos un trafic pe care nu știu dacă l-a egalat în toată cariera ultrioară. Să nu fim copii. A scos pentru că era la mine. 
Astăzi L-AM ȘTERS.
Nu, nu-i dau numele. Când am mai făcut asta numărul de mesaje cu insulte a fost atât de mare că mi-a părut un pic rău. Învăț din greșeli și abuzulde putere e una dintre ele.

Vreau să le spun doar atât celor care vor să fie cunoscuți în așa măsură încât cred că scopul scuză mijloacele: CONTEAZĂ SĂ FII CUNOSCUT, DAR MAI MULT CONTEAZĂ PENTRU CE EȘTI CUNOSCUT. 
Iar vouă, cititorilor mei, care nu sunteți mereu de acord cu mine și adesea mai savurați câte o răutate că vi se pare amuzant, vă rog să fiți atenți cine o face. Așa veți înțelege și de ce. 
La fel cum vorbește de rău oameni care sunt sus astăzi, va vorbi și de tine, mâine, dacă ajungi acolo. 
Eu vă doresc tuturor să ajungeți. Măcar să vedeți cum e :)
Noi, cititori, telespectatori, ascultători de radio, noi le dăm apă la moară unor nesimțiți obișnuiți să urască pe oricine nu-i laudă și să disprețuiască tot ce nu înțeleg.
Hai să le luăm pâinea de la (g)ură. 
Back to Top