Femei care vor sex și bărbați pe care-i doare capu'?






Am citit articolul lui Radu, care are dreptatea lui, dar cazurile despre care vorbeste el sunt aproape sigur o minoritate. 
Am citit si grija unei cititoare care spunea ca n-am cum sa scriu un asemenea articol din experienta :)) Multumesc pentru compliment, dar o sa fiu cinstita: desi nu-mi aduc aminte sa ma fi refuzat un barbat cand a fost vorba de sex, am avut si eu parte de infrangerile mele, de sperante de care unul sau altul si-au batut joc si de plans pana dimineata dupa un bou care dormea foarte bine. In alt pat.
Cand ai senzatia ca viata ta s-a stricat, ca un ceas care nu mai merge inainte, lipsa sexului intr-o seara pare o gluma. 
Noi, femeile, am inventat “ma doare capul”. Si NICIODATA nu e asta problema. Cand ne doare capul de-adevaratele, se stie cu lux de amanunte si cu ore inainte sa intrebe el ceva :)
Cand el spune “ma doare capul” s-ar putea sa fie adevarat. Doar ca e celalalt cap si-l doare de prea mult sex la care tu n-ai participat :) 
Ce ma mira e ca tocmai Radu spune ca 

“erectia e cel mai sincer compliment pe care un barbat il poate face unei femei”

Probabil in articol a vrut sa-i apere pe “ai lui”. Laudabil, noi, femeile, ne cam sapam una pe alta, ei se ajuta. 
Stiti ca am un blog de gatit. Se leaga. 

Barbatul refuza sex din aceleasi motive din care refuza si mancare: ori nu-i place ce are pe masa/in pat, ori e deja plin :)

Eu n-as pleca de la un om pe care-l iubesc pentru ca ne certam des, dar daca facem dragoste rar sau deloc m-as duce invartindu-ma. 
Pentru ca orice femeie vrea sa se simta femeie si pentru asta nu-i e de ajuns sa-i spele lui chilotii! Mai intai sa-i dea jos el pe-ai ei, cu patima, delicat sau testand rezistenta materialelor. 
Nu-i lasa sa-ti strice respectul pentru tine insati: nimeni nu e prea batran, prea ocupat sau prea urat sa iubeasca si sa fie iubit.
Cum a zis nebuna de Loredana? “Cum, Doamne, sa mai fiu buna, ca-s iubita la o luna, nici atunci cu voie buna”?
Si ala e un cantec! Care ar fi bine sa nu ti se potriveasca. 
De data asta nu sunt de acord cu Radu. Daca nu te-a mai iubit de o luna sau doua poti sa faci cum a scris el in articol: sa vorbesti deschis cu barbatul tau! Insa nu ca sa mai asculti un set de minciuni, ci ca sa-i comunici ora si data cand trebuie sa vina sa semneze divortul. 

Foto: drkshp




Comentariile sunt blocate pe acest blog, dar sunt la liber (și la vedere) pe facebook :)



Back to Top