Toate-s la fel? Doar dacă nu știi să alegi :) Hai să vedem împreună cum!


Mulți se grăbesc să judece. Toate sunt ieftine. Toate sunt disponibile. Unele chiar gratis. 
Important e și cum arată, dar și ce știe să facă. 
Alege dincolo de “reclamă”. 
Alege chiar și fără să ții cont de ce-ți spune unul ca mine. Din experiență personală. Însă atunci când experiența înseamnă două sau trei ocazii… nu te grăbi să spui că “toate-s la fel” :)


Adevărul că adesea ce e gratis nu e ce trebuie. Că de-aia e gratis. 
Există și câteva excepții: micile bucurii ale vieții și - mai rar - aplicații deștepte care nu își câștigă altfel banii, nu direct de la utilizator. 
Muzei și mie ne place să conducem, dar și să savurăm un pahar cu vin. Legea spune că astea două nu se pupă. Așa că seara e mai bine să te întâlnești cu un taximetrist decât să dai explicații unui polițist. 
În plus chiar zilele trecute vorbeam cu o doamnă care n-a mai mers de trei luni cu mașina personală la serviciu, în Piața Victoriei. Bucureștenii știu că locurile de parcare sunt puține și dacă optezi pentru “cu plată” s-ar putea să te coste 8 ore de parcare cât un taxi dus întors. 
Dar experiența cu taxiurile și mai ales cu taximetriștii nu e mereu o plăcere. La toate aplicațiile e un loz în plic. La toate mai puțin una. Star taxi. Click foto: 

Noi o folosim de un an și iată de ce:
Vezi toate detaliile șoferului inclusiv poza acestuia ÎNAINTE de a accepta comanda. Dacă alți clienți i-au dat califiative proaste, mergi mai departe. La altul. Și asta s-a tot întâmplat în ultimul an, așa că șoferii s-au cernut. 
Mai mult. Dacă nu ți-a plăcut chiar de loc, POȚI SĂ-I DAI BLOCK CA PE FACEBOOK. Asta înseamnă că nu-ți mai vede niciodată comenzile și nu mai riști să te întâlnești cu el. Să vezi acum educație! :) Aproape toți șoferii au primit recenzii și sunt preferați cei care reușesc să se mențină la “cinci stele”. Cei care folosesc aplicația deja știu despre ce vorbesc. 
Nu e de mirare că au deja 550.000 de download-uri în App Store și Google Play! O jumătate de milion de oameni. Impresionant! 
Acum sunt disponibili și pe Windows Store! probabil că vor să atingă milionul :) Îl merită. Oameni deștepți și idei ca aceasta ne vor ajuta să avem o țară ca afară. Downloadează-ți și tu aplicația Star taxi și comentăm împreună. 
Chiar! Știi bancul cu taxiul? Nu ăla cu bărbații sunt ca taxiurile, pierzi unul vine altul :) 
Nu :) Mai am eu unul: 


 Windows Store - http://bit.ly/StarTaxiWP
 Google Play - http://bit.ly/Startaxi
 Apple Store - http://bit.ly/StarTaxi

foto: Star taxi și shaysapir
Back to Top