Night reading scris de Muză :) MĂRIMEA CONTEAZĂ.


Barbatii educati in spiritul competitiei nu-si dau seama ca ai o viata foarte trista cand esti orgolios. Pentru ca tu trebuie sa demonstrezi mereu ceva altora sau tie vei munci mai mult, nu-ti vei da niciun moment de pauza, nu vei avea niciodata liniste. Arogantii sunt niste oameni mereu ocupati cu promovarea propriei persoane. 
E teoria lui Radu si sunt de acord cu ea. Ce nu spune el e ca o au mica. 
Noi o vrem mare. Sa incapem si noi in ea. 
E vorba de inima. 
Femeia nu vrea sa se mute in casa barbatului. Vrea sa se mute cu bagaje cu tot in inima lui. Daca el o are “slim fit”? Are deja o viata plina. De el insusi. 
Marimea conteaza cand e vorba de suflet pentru ca femeia are nevoie de un suflet mare langa ea. Cum sa te rasfete pe tine cand de-abia are grija de el? Multi te iau tocmai pentru ca nu le mai ajunge timpul sa se iubeasca si mai vor un ajutor. 
Cauta un barbat care vrea o iubita, o admiratoare. 
O sa va dau un exemplu care va fi foarte clar:

Cand Radu a vrut sa ducem chiar noi cateva carti celor care comandau NECENZURAT in primele 24 de ore mi-a spus ca asta ar insemna peste 2000 de kilometri, mai multe zile pe drum, hoteluri. Am zis, OK.
Apoi a zis ca editura a venit cu ideea sa nu ne limitam la 20 de oameni, ci sa organizam mici lansari in orasele prin care trecem. Atunci m-am speriat :) O femeie are nevoie de multe lucruri si portbagajul ar fi fost plin cu… carti!
Atunci el nu m-a tratat ca pe un copilot, n-a zis “ramai tu acasa”. Am cautat impreuna o masina care sa faca fata drumurilor din Romania, sa ofere confort, si sa pot lua cu mine cate o tinuta pentru fiecare zi. 
Pe lista lui erau trecute ale lucruri: puterea motorului, cutie automata si siguranta. Asta din urma tot pentru mine :)
A fost Mazda CX-5


Am trecut muntii cu ea, ne-am oprit in pasul Tihuta, am intors priviri in Iasi si Cluj. La Constanta doamna la care Radu a livrat cartea l-a intrebat despre ea. A fost vedetă pe instagram unde oamenii ne-au întrebat dacă numărul e ales să însemne Radu și Muza (RMZ) :))



N-am ales-o eu. 
N-a ales-o nici el. 
Am ales-o noi.  
Pentru ca asa trebuie sa fie cand barbatul nu e sub papuc, dar nici sotia nu e doar ceva dragut care se asorteaza cu costumul lui. 
Si cand marimea care conteaza e suficienta. Cand ai loc in inima lui sa traiti IMPREUNA, nu unul langa altul si cand imparti visuri, nu doar rate sau un apartament :)
Cei care au fost la lansari sau au cumparat deja NECENZURAT stiu ca Mazda a fost partenerul nostru. Merita aprecierea voastra. Cine mai sprijina doi nebuni si o carte in zilele astea cand toti se gandesc doar la ei? Intrati pe pagina lor de facebook, Mazda playground. Merita un like. Si de la noi, un multumesc mult de tot. Cum se spune in japoneza? Domo arigato, Mazda!
Back to Top