Manual de sexting. Ce să faci, dar mai ales ce să NU faci când flirtezi online. Ep. 2



O să încep cu o poveste acest episod. A fost o dată ca niciodată o fată cu un profil frumos. Profil de facebook. Ea a inventat o poveste, a furat niște poze ale unui fotomodel de afară, mai puțin cunoscut. 


Apoi a început să învârtă pe degete mai mulți bărbați. Unii dintre ei au ajuns să-mi scrie mie pentru că nu înțelegeau de ce nu se văd cu ea, ci doar cu o prietenă care era un fel de om de legătură. Cum prietena era mereu aceeași n-a fost greu să-mi dau seama.Pentru ei a fost mai greu să accepte că se întâlniseră deja cu Miss America, dar n-au recunoscut-o. Cum ar fi putut? :))
Din păcate a doua poveste e mai puțin fericită și nu mi-ar fi ajuns la urechi dacă nu lucram atâta vreme la știri. Fete frumoase, dar mai puțin dotate cu experiență și - de ce să nu o spunem - creier, erau agățate pe net de un tânăr. Frumușel și chiar el. Omul părea un intelectual de viitor care nu mai suporta această fundătură numită România. Tuturor le-a propus să meargă în Spania sau Italia. Să aibă un viitor. Viitorul fetelor era însă decis de niște domni mult mai puțin prezentabili cunoscuți în general drept traficanți de carne vie.
Poliția a făcut atunci o întreagă campanie pentru ca mai multe tute să realizeze că n-ar fi bine să mergi în altă țară cu un tip pe care l-ai cunoscut pe net acum două luni. E posibil ca multe să nu fi văzut campania pentru că vorbeau pe facebook chiar cu asemenea oameni. 
Doar nu credeați că episodul 2 o să fie la fel de amuzant ca primul! :)
Să continuăm numărătoarea. Unde eram? Punctul numărul 7:



Fotografiile “prea bune” de pe profilul cuiva sunt de cele mai multe ori ale altcuiva. Cum numai ipocriții nu recunosc că frumusețea e prima care atrage, pentru ceilalți voi spune doar atât: Ieri mi-a dat friend request o tipă care avea la profil poza soției mele. O poză în care nu i se vedea fața. Am pus-o special să ilustreze acest articol. La poză avea zeci de comentarii despre cât de bine arată și chiar câteva de la oameni care păreau că o cunosc și se mirau cât a slăbit :)) Ea le-a mulțumit tuturor, fără fițe. Modestă fata! :)))

8. Nu faceți sonaje de opinie! Îți place un bărbat sau o femeie? Nu face turul prietenilor să le-o arăți! Se poartă, culmea, chiar și când fata e într-o relație. Lumea e mică și nu știi ce se poate întâmpla. 

PONT DAT DIN CASĂ: În fiecare lună cel puțin un bărbat îmi dă link cu profilul de facebook al amantei. Să-mi dau o părere. Voi vă imaginați ce se întâmpla dacă intimitatea lor nu mă interesa? În contrast, femeile nu mi-au dat niciodată poze sau link-uri. 

9. Evită sterotipurile. În dragoste nu există nici prea târziu, nici prea devreme. Fiecare iubire are ritmul ei. Poți să decizi să te vezi cu un om cu care flirtezi oricând. Dar…

10. Când te întâlnești cu cineva alege un loc public! Pe unii îi supără atât de tare când lucrurile nu merg cum vor ei încât se ajunge departe. 

11. Flirtezi cu o soție? Vezi că nu vorbești cu soțul :) Multe cupluri au acces fiecare la telefonul și laptopul celuilalt. În multe cazuri chiar femeia se amuză și în același timp risipește orice suspiciune în familie arătându-i soțului ce mesaje a primit. 

PONT DAT DIN CASĂ: Dacă soțul are un pic de drac în el, cum am eu, le și răspune. Eu am făcut-o și e savuros. Mai greu a fost să scriu fără diacritice, să nu se prindă :)

12. Pontul DEFINITIV. Crezi că te place cineva, un om pe care-l cunoști și te cunoaște, dar nu face niciun pas? Atunci chiar merită să mergi online. Mulți capătă curaj dacă nu privesc omul, dacă nu sunt față-n față. Am o singură problemă cu asta… Dacă vorbim de o femeie, timiditatea nu e un lucru rău, deși e din ce în ce mai rar întâlnită. Dacă vorbim însă de un bărbat care nu poate să te privească pe tine în ochi, dar ești pe jumătate convinsă, cum o să privească el în față VIAȚA? Care, se știe, e o cățea ranchiunoasă… :) 


Citește și primul episod aici:
 http://www.radufconstantinescu.ro/2015/07/manual-de-sexting-ce-sa-faci-dar-mai.html


Fără legătură, dar important. După ce a fost sold out mai multe zile decât a fost disponibilă, noua mea carte, NECENZURAT, se poate precomanda aici: http://bit.ly/1FYHQEO
Noul tiraj e de 2000 de exemplare. 1000 au fost deja comandate. 
Back to Top