Un înțelept a fost întrebat: Unde trebuie să-i stea femeia bărbatului? La picioare sau în cap? Răspunsul a fost pe la mijloc :))



Cât de ușor e să recunoști un bărbat care a făcut dragoste în dimineața asta. E ca un motan sătul, nu claxonează în trafic, nu se ia de colegi. Nici de colege. 
Ce privire albastră au femeile care au câștigat o noapte pierdută. Chiar și cele care au ochi căprui. Nu îndrăznești să le inviți la o cafea când se vede că au servit un “vin diseară”.

Unii spun că ar trebui să legalizăm marijuana. 
Eu cred că ar trebui mai întâi să legalizăm sentimentele. 

Dragostea carnală să nu mai fie privită ca fiind ceva superficial. 

Femeia e drog pentru bărbat și fericit e cel care e dependent de nevastă-sa. 

Nu în supermarket, unde tocmai am fost martorii unei scene peniblie în care ea îl certa că nu știe ce brioșe îi plac, ci în pat, unde scenele sunt fără public. 
Femeia vrea să-și domine bărbatul tocmai pentru că-și realizează propria slăbiciune fizică, dar în secret vrea să nu-i reșuească asta. Scriam prin 2013 că orice femeie dependentă de control speră în secret să găsească bărbatul care să o facă să și-l piardă. 
N-am ajuns în faza în care să mă citez, doar că rândul de mai sus a fost atât de mult copiat încât îmi doresc să nu credeți că eu am copiat de la alții care au copiat de la mine :))
Bărbatul vrea să satisfacă femeia, altfel nu e fericit, dar pentru asta nu trebuie să fie un fel de duh al lui Alladin că-l freacă femeia ca pe lampă și respectul pentru o slugă, indiferent cât de descurcăreață, nu e ceva ce noi vrem.
Femeia trebuie dominată în pat și protejată pe stradă. 
Respectată în toate felurile, că știe și ea că un sărut pe mână e mai puțin sincer decât o palmă peste fund :)
Fetițele se laudă cu o mușcătură vizibilă pe gât, femeile preferă amanți care nu lasă urme. 
Nu pe corp cel puțin. 
Nu, 
femeia nu e un înger, 
ai noroc dacă găsești una care să fie om :)
Bărbatul? 
Bărbatul nici nu mai știe cine e de când a ajuns să se bată pentru job-ul lui cu femeia căreia tații noștri erau obișnuiți să-i ducă banii (sau nu) acasă. 
Femeia foarte va face tot posibilul să-și domine bărbatul, dar va fi cu adevărat fericită doar atunci când n-o să reușească. Cea mai experimentată va prefera răsfățul, protecția, dar nu le va accepta de la oricine. 
Locul femeii nu e în bucătărie, nu e în dormitor. Locul ei e unde vrea ea atâta timp cât e singură. Când este într-o relație lucrurile se schimbă. Locul fiecăruia este acolo unde e dorit, unde i se permite și unde e nevoie de el.


Unu' + una nu trebuie să facă doi. Trebuie să facă NOI :)

Citește în continuare: 
http://bit.ly/BooksOverLooks



Back to Top