Să nu mai faceți mișto că o ea sau un el sunt NeFe... E o treabă mai serioasă decât crezi! Scurtă demonstrație!


Ai mai auzit asta. O să o citești și de la mine. Nu suntem făcuți să nu fim satisfăcuți. 
Sunt mulți oameni care mă urăsc sau exersează o formă de dispreț apretat față de ceea ce ei numesc... superficialitatea mea. Li se pare că sunt, ba exgerat de poet, ba mult prea concret. Sexul nu este un subiect, zic ei, care să merite atâta efort. Iar iubirea nici nu-l implică prea mult. Poate iubirea maternă... dragilor!
   
Interesant... chiar existența inamicilor mei ar fi fost imposibilă fără sex! :)) Sau preferau să se înmulțească prin înmugurire? Creșteau direct din părinții lor (că tot nu reușesc mulți să se desprindă) și erau mai ușor de ținut în brațe. 
Am mulți prieteni medici (unii dintre ei printre cei mai buni din România) și am aflat de la ei că oameni mai deștepți decât mine au realizat inclusiv legătura dintre lipsa de sex și demență. Ce e drept, la bărbați... Femeile au sisteme defensive fenomenale și se opresc doar la depresii...  
   
Da! Motivul numărul 1 al depresiilor la femei este o viață sexuală nesatisfăcătoare.
Un reputat ginecolog mi-a spus acum niște ani că 90% din venituri îi provin din... nefericirea conjugală!!! Mi-a mai zis că ar prescrie sex în loc de pastile, dar cum să facă asta când oamenii rămân împreună ca microintreprinderile?! Familia a redevenit ce era în Evul Mediu:o formă de organizare economică. Chiar cred că o să-i dau un telefon să văd dacă între timp a îndrăznit să prescrie... un amant :))
  
Dacă femeile se deprimă, bărbații devin mai agresivi. În box abstinența sexuală se folosește în pregătirea meciurilor.
             
Dacă problemele de la cap ți se par doar un moft află că 90% dintre dezechilibrele hormonale nu sunt provocate de fenomenele meteo... ci de lipsa unei vieți sexuale active!
Dacă faci mișto de femeile care intră la menopauză la 35 de ani, dar tu mergi cu el mai des la pescuit decât faceți dragoste, află că o să faci mișto și de tine cât de curând. Fără 3-4 partide de sex pe săptămână sunt toate șansele ca la 40 de ani corpul tău să spună... tot n-o folosești, o tragem pe dreapta!
De obicei ultimul paragraf era pentru concluziile mele. 
Acum n-are niciun rost.
Le trageți voi pe ale voastre.


foto: maarten1982
Back to Top