Necenzurat. Pentru că se întâmplă în pat.


Guest Blogger: Ramona Constantinescu (Gustverde.ro)
....................................................................................

Radu are tot felul de intrebari de barbat la care noi, femeile, stim sa raspundem mult mai usor. Una dintre ele era “De ce nu mai primeste fotografii cu noua carte din spatii publice gen piete de orase, obiective istorice sau parcuri”. De ce nu se citeste Necenzurat pe plaja, ca Filosofia era peste tot? Desi s-a vandut mai bine decat Filosofia Sexului in prima luna si e mai vara acum decat atunci?
Raspunsul e simplu: Necenzurat se citeste in pat!



Uneori cred ca nu realizeaza ce carte i-a iesit. Eu n-as putea s-o citesc pe plaja, m-as simti dezbracata pana la suflet si nu vreau sa mi se vada asa… de catre oricine.
E o carte la care am plans. Din mesajele primite am aflat ca n-am fost singura.
E o carte din care i-am vazut pe barbati cu alti ochi si pe femei le-am auzit altfel. Sau poate abia acum le-am ascultat altfel. 
O carte care ma sperie pentru ca mi-a amintit cum m-am intalnit cu Radu.
Si pentru ca nu stiu daca e bine ca barbatii si femeile sa se cunoasca atat de bine. 



Va multumim pentru sutele de mesaje in privat si recunosc ca m-am emotionat eu mai mult decat el sau el nu arata citind vorbele voastre. Sunt multe cazuri cand citim mesaje impreuna, ca el nu mai face fata. 


Apropo, am gustat glumele de genul: “Nu e Muza geloasa ca ajungi in patul atator femei sub forma de carte?”. O sa raspund tot cu o gluma, fetelor, cam patru pagini din Necenzurat sunt scrise de mine, asa ca suntem trei in pat :))

Ca o pictorita ratata ce sunt, graphic designer de succes si bucatareasa in devenire, vreau sa stiti ca apreciem mult pozele de la voi! Pentru ca stiu ca e greu sa alegi sa arati, ce simti ca ar trebui sa ascunzi. Va multumim. Amandoi. 
Ce se intampla in pat se mai povesteste. Ce se intampla in suflet, mult mai greu.

Foto: De la voi :) Tot albumul AICI 
Comandă cartea AICI. http://bit.ly/1FYHQEO
Back to Top